Délmagyar logó

2019. 05. 21. kedd - Konstantin Még több cikk.

A MOL-PICK Szeged szerencsésen megérkezett Debrecenbe

Jól utazott, nem sokkal 19.30 után szerencsésen megérkezett Debrecenbe a MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapata, ahol holnap 15.15-től a Magyar Kupa négyes döntőjének elődöntőjében a Balatonfüred ellen lép pályára.
Pontban 16 órakor gördült ki az újszegedi sportcsarnok elől a MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapatának busza. Zökkenőmentes utazást követően nem sokkal 19.30 után érkeztek meg a játékosok és a szakmai stáb debreceni szálláshelyükre.
 


Mivel egy nagy hotelről van szó, a Magyar Kupán résztvevő mind a négy együttes itt száll meg. A szegediek értek utolsóként a városba, így rögtön sok ismerőssel találkoztak Bánhidi Bencéék a becsekkolást követően. 

A csapat már megvacsorázott, néhányan még a hallban beszélgetnek, a többség azonban már visszahúzódott a szobájába, de van, aki még masszíroztat Molnár Tamásnál vagy Djordje Ignajovicsnál. Apropó, a szerb fizioterapeuta. Holnap reggel egészen 8.30-ig kell várniuk a szegedi fiúknak "Djole" kopogására, ugyanis ekkor lesz a kötelező ébresztő. Reggelit követően séta lesz a program, majd 13.15-kor indul a MOL-PICK Szeged az elődöntő helyszínére, a Főnix Csarnokba.

A delmagyar.hu élő percről percre közvetítéssel jelentkezik a helyszínről, de Facebook-oldalunkat friss védókért és fényképekért is érdemes lesz követni.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Blazevic hosszabbított a MOL-PICK Szegeddel

Blazevic hosszabbított a MOL-PICK Szegeddel
Újabb egy évvel meghosszabbítja a szerződését (2020-ig) a MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapata a… Tovább olvasom