Délmagyar logó

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -2°C | 2°C Még több cikk.

Amerikába utaznak

Nagy és hosszú útra indul ma a Szegedi Vízipóló Suli 1987-ben születettekből álló fiú vízilabdacsapata. A fiatalok a floridai Fort Lauderdale-ben vesznek részt nagyszabású tornán.
Az öregfiúkat nem számítva szegedi pólócsapat még sohasem szerepelt az Egyesült Államokban. Egészen mostanáig, ugyanis az Éles Vilmos edzette SZVPS ifjúsági gárdája csütörtökön elrepül Floridába, hogy részt vegyen Fort Lauderdale-ben rendezendő nemzetközi viadalon. Az országos ifibajnokság dobogóján álló szegediek a helyiek meghívásának tesznek eleget, az amerikaiak régebb óta keresték már a kapcsolatot.

– A gyerekek nem csak meccseket játszanak majd, edzőtáborban is részt vesznek – árulta el dr. Török Béla, a Szeged VE egykori elnöke, az út egyik szervezője. – Természetesen az SZVPS is hozzájárult a költségekhez, de a részvételi díj tetemes részét a szülők állták.

A fiatalok amerikai túrája (február 9.–február 21.) érinti a Szeged Beton VE-t is, hiszen a felnőtteknél stabil kerettag Vincze Zsombor és Szabó Zoltán is elutazik Floridába. Emiatt ők biztosan nem lesznek ott a február 11-i OSC-Kaposvár elleni találkozón.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tóth László bízik a Szeged dicsőséges tavaszi hadjáratában

Az elmúlt hétvégi rangadókat Tóth László nélkül volt kénytelen megvívni a Szeged Beton VE férfi… Tovább olvasom