Délmagyar logó

2019. 06. 20. csütörtök - Rafael 19°C | 28°C Még több cikk.

Az NKM Szeged versenyzői tegnap folytatták az éremgyűjtést - Hat aranynál járnak

Újabb három aranyérmet nyertek az 500 méteres számokban az NKM Szeged kajakosai és kenusai a szolnoki országos bajnokságon.
Három arany, egy ezüst, két bronz. A szolnoki országos bajnokság 1000 méteres futamait ezzel a mérleggel zárták az NKM Szeged versenyzői – ne feledkezzünk meg az algyői Kopasz Bálintról sem, aki egy aranyat nyert és egyszer negyedik lett –, és az éremhalmozás tegnap 500 méteren folytatódott.

A férfi kajakosoknál Birkás Balázs és Nádas Bence (K2) rögtön aranyéremmel nyitotta a döntők sorát. A női kenusoknál jutott egy bronzérem Nagy Biankának (C1), ugyanitt Molnár Csenge hatodik helyen zárt. Jött megint Bodonyi András, aki C1-ben megint nem talált legyőzőre, majd Kocsis Ádámmal párban hatodik lett. A férfi (Nádas, Birkás, Szendy Márk, Kuli István) és a női (Kárász Anna, Horváth Alexandra, Verbőczi Eszter, Árok Dorottya) kajaknégyes is negyedikként zárta a versenyt. A női kenupárosok mezőnyében újabb aranyérem jutott az NKM Szegednek: Nagy Bianka a győri Takács Kincsővel nyert, míg Molnár Csenge Balla Virággal (Győr) második lett. Az éremtáblán így a klub hat arannyal, két ezüsttel és három bronzzal áll.

A parasportolóknál 200 méteren a szegedi Suba Róbert (KL1) és Varga Katalin (VL3) első, Rescsik Csaba (KL1) harmadik lett, majd Suba VL2-ben második helyen végzett, Varga pedig KL2-ben az első helyen.

Az országos bajnokság ma a 200 és az 5000 méteres elő- és középfutamokkal, illetve döntőkkel zárul Szolnokon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Veszprém ejtette ki a PICK ifjúsági csapatát

A Veszprém ejtette ki a PICK ifjúsági csapatát
A Ferencváros ifjúsági férfi kézilabdacsapata állította meg a Telekom Veszprémet Szegeden, a II.… Tovább olvasom