Sport

2013.06.24. 18:52

Bekő Balázs lett a Kecskemét vezetőedzője

A szakember a Pakshoz távozó Horváth Ferencet váltja a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Kecskeméti TE-Phoenix Mecano kispadján.

[namelink name="Bekő Balázs"] lett a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Kecskeméti TE-Phoenix Mecano új vezetőedzője, a klub honlapjának beszámolója szerint a 41 éves szakember hétfőn kettő plusz egy évre szóló szerződést írt alá.

Bekő Balázs játékosként csaknem 300 élvonalbeli mérkőzésen lépett pályára, edzői karrierjét 2004-ben Nyíregyházán kezdte, onnan egy évvel később visszatért a Videotonhoz, ahol 2007-ig az utánpótlásban tevékenykedett. Ekkor került a felnőtt csapathoz, amelynél 2011-ig pályaedzőként számítottak rá, és abban az évben Mezey György mellett bajnoki címet is ünnepelhetett. Tavaly nyáron vette át a Budaörs irányítását, és a csapattal rögtön NB III-as bajnoki címet szerzett.

Bekő Balázs a Pakshoz távozó Horváth Ferencet váltja a kispadon. A Kecskemét a legutóbbi szezonban a hetedik helyen végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!