Délmagyar logó

2018. 12. 16. vasárnap - Etelka, Aletta -4°C | 0°C Még több cikk.

Berta Robi visszatér

Szeptember 15-én csatlakozik a társaihoz Berta Róbert, a Kecskeméti SE férfi kézilabdacsapatának kitűnősége. A szélső nem csak epizódszerepet kap majd.
A Kecskeméti SE férfi kézilabdázóinak vezetőedzője azt nyilatkozta a Csurgó elleni háromgólos vereséget követően, hogy ha ez a társaság így tud csapatként működni, sok örömet fog szerezni még a kecskemétieknek. Avar György két örömteli hírről is beszámolt: visszatér Berta Róbert és tárgyalásban állnak egy névadó szponzorral.

Egy rossz öt perc elég volt ahhoz, hogy az első félidő elején kiépített hatgólos előny elfogyjon a Csurgó elleni bajnoki találkozón. A vereség, és ennek ellenére Avar György elégedett az együttes teljesítményével.

- Nagyon jól kezdtünk. Sajnos az volt egy ötperces rövidzárlat, amikor visszajöttek, a második félidőben pedig folyamatosan emberhátrány voltunk kénytelenek kézilabdázni. Azt látni kell, hogy az idei bajnokságban nagyon sok jó csapat van és a középmezőny is jelentősen megerősödött. A Veszprém nagyon előttünk jár, de a többi csapat sehol sem mehet biztosra. Én azt gondolom, hogy biztosan sok jó mérkőzés lesz. Vannak hibáink, amiket ki kell javítani, de ha így tudunk csapatként működni, akkor rengeteg örömet fogunk szerezni a kecskeméti kézilabda rajongóknak és Kecskemét városának – nyilatkozta a vezetőedző, aki két örömteli hírről is beszámolt.

Berta Róbert nem csak szükség esetén segít
Berta Róbert nem csak szükség esetén segít

Szabó Péter felépülése után egy újabb játékossal bővül a keret. Berta Róbert, aki eredetileg úgy volt, hogy csak szükség esetén segíti majd a csapatot, szeptember 15-én csatlakozik a társakhoz. Avar György azonban óva intett, kell egy kis időnek eltelnie, mire ebbe a csapatszerkezetbe be tudják építeni, és ő is megszokja azt a játékot, amit mi most játszanak. – Ez az egyik pillanatról a másikra nem működik – fogalmazott, majd rátért a lényegi bejelentésre.

- Tárgyalásban vagyunk egy névadó szponzorral. A mi hátrányunk a többi csapattal szemben, hogy mi kicsik vagyunk, és nincs nevünk. Én azt gondolom, ha névadóval való tárgyalásunk pozitívan végződik, akkor komolyan fognak bennünket venni, és szép eredményeket tudunk elérni. Egy kecskeméti cégről van szó, többet nem szeretnék elárulni. Szerintem októberre letisztázódhatnak a dolgok.

Olvasóink írták

  • 2. kecskeméti2 2010. szeptember 13. 16:40
    „Nem, ők kézit főleg nem támogatnak. vagy a focit, vagy semmit, én utóbbira voksolok.”
  • 1. favágó 2010. szeptember 13. 15:08
    „Kör alakú embléma, benne a háromszög alakú csillaggal?:-)) Talán ők lesznek az új szponzorok?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kézilabda NB II: megyei sikerek a nyitányon

Győzelemmel kezdte az NB II-es női kéziladba-bajnokságot a Marosmenti NKSE és a KSZSE együttese is. Tovább olvasom