Délmagyar logó

2019. 01. 23. szerda - Zelma, Rajmund -5°C | 2°C Még több cikk.

Borbola Imre a szakosztályelnök

A napokban az SZVSE-elnökség kezdeményezésére szakosztályülést tartottak a birkózók. A szakosztály anyagi gondjának felvetése mellett személyi kérdésekben is döntöttek.
A napokban az SZVSE-elnökség kezdeményezésére szakosztályülést tartottak a birkózók. A szakosztály anyagi gondjának felvetése mellett személyi kérdésekben is döntöttek. A tagság Borbola Imrét, a volt válogatott birkózót választotta elnöknek. A szakosztály vezetője Tóth János lett. A szakmai vezetéssel Savanya Ferencet bízták meg. Gyakorlati vezetői feladatot Benkő Gyula mesteredző kapott. Az edzői teendőket továbbra is Kiss Károly látja el.

– Szeretném, ha a szegedi birkózásban új fejezetet tudnánk nyitni. Sok tehetséges fiatal versenyzővel rendelkezünk, akik már a legutóbbi diákolimpián bizonyították, hogy érdemes rájuk pénzt is áldozni. Ehhez azonban mindenkitől fegyelmezett munkát várunk el. Egyelőre nagyon rosszul állunk pénzügyileg, de bízom abban, hogy találunk olyan támogatót, aki felkarol bennünket.

A Szegedi VSE fiataljai ismét bizonyították tehetségüket, hiszen Kiskunfélegyházán a Kiskun-kupán, a nemzetközi mezőnyben nagyon szépen szerepeltek. A diák II. korcsoport 34 kg-ban Borbola Imre a legjobbnak bizonyult, sőt a legtechnikásabb résztvevőnek járó díjat is ő kapta meg. A 37 kg-ban Dollák Szabó Sándor szintén első lett, ugyanebben a súlycsoportban Katona Richárd a dobogó harmadik fokára állhatott. A 41 kg-ban Mátrai Péter bronzérmes lett. A leány diák I. korcsoport 50 kg-os mezőnyében Király Judit a dobogó harmadik fokán végzett.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kikapni lehet, de így nem szabad

Zsinórban ötödször végzett a dobogó második fokán a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. Hogy mit ér… Tovább olvasom