Délmagyar logó

2019. 01. 24. csütörtök - Timót -2°C | 1°C Még több cikk.

Bordányi gyerekekkel nézzük meg a finálét

Holnap utolsó alkalommal szurkolhatunk együtt a Délmagyarország-Hági Szurkolói Klubban. Jön a döntő, a francia-horvát meccs. Vendégünk lesz a bordányi U12-es csapat.
Bordánnyal nyitottunk, Bordánnyal zárunk a Délmagyarország–Hági Szurkolói Klubban. Holnap, a döntő napján
 a község U12-es csapata lesz a vendégünk. Ez sem véletlen, hiszen Retek Flórián tanítványai az elmúlt hétvégén Lengyelországban szerepeltek egy nagy nemzetközi tornán, és ott az előkelő negyedik helyen végeztek, így lapunk sportrovata úgy döntött, hogy a gyerekek jutalmul a sikeres vébéklub sztárvendégei lesznek.

Egy biztos, hogy a zárónapon – természetesen a mai bronzmeccset is három kivetítőn lehet nézni – megtelik a patinás szórakozóhely.

Ismét sokat játszunk majd.

A gyerekeknek fejelőbajnokságot rendezünk, de a helyszínen tartózkodó szurkolókat is szeretnénk alaposan megmozgatni.
Népszerű Szegeden a szurkolói vébéklubunk. Fotó: Karnok Csaba
Népszerű Szegeden a szurkolói vébéklubunk. Fotó: Karnok Csaba
Nagy valószínűséggel sok- sok fanatikus ül majd a széksorokban, és az is bátran kijelenthető, hogy a horvát drukkerek lesznek többségben, legalábbis eddig ez volt a jellemző, így Modricéknak biztos, hogy sokan szurkolnak majd. A francia hívek is készülnek, a gallok meccsein is sok asztaltársaság szorított a sikerüknek, így igazi meccshangulat alakulhat ki.

Több mint négy héten át szerveztünk közös meccsnézést. 342 gyerek érkezett a vébéklubba, izgulta végig
a meccseket. Nemcsak Szegedről, hanem vidékről is népes csapatok jöttek el hozzánk. Makóról, Hódmezővásárhelyről, Deszkről, Zsombóról, Bordányból hívtunk meg vendégeket, és a Szentmihály női csapata is velünk szurkolt. A futballisták mellett a szegedi búvárúszók, úszók és gyorskorcsolyások érkeztek hozzánk.
Neves vendégekben sem volt hiány. Az olimpiai bajnok kenus Vajda Attila, a világbajnok kajakos Birkás Balázs, az olimpikon gyorskorcsolyás Lajtos Szandra és Kónya Zsófia, a hosszútávúszó Olasz Anna és a súlyemelő Nagy Péter is a fiatalokkal szurkolta végig a meccseket. A Vasas futballistája, Ádám Martin, az immár a svájci Luganót erősítő Kecskés Ákos, és a nyitónapra érkező egykori válogatott, Kutasi László is a Délmagyarország–Hági Szurkolói Klub vendége volt. Komoly kis hetek állnak mögöttünk, de megérte, hiszen olvasóink is megismerkedhettek Csongrád megye tehetséges utánpótláscsapataival.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Stefán Sigurmannsson 2021-ig hosszabbított

Stefán Sigurmannsson 2021-ig hosszabbított
Újabb játékossal, a balszélső Stefán Sigurmannssonnal hosszabbította meg szerződését a MOL-PICK… Tovább olvasom