Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

Csongrád megyei díjlovaglóérmek

A régióban három díjlovagló-forduló volt az idén. Kettőt a szentesi Szent László Lovasklub, egyet a Csongrád és Térsége Lovasklub rendezett.
A régióban három díjlovagló-forduló volt az idén. Kettőt a szentesi Szent László Lovasklub, egyet a Csongrád és Térsége Lovasklub rendezett. A fordulók eredményei: A szentesi Babinszky Zsuzsa a Cox Melinda nevű lóval győzött az A (négyéves lovak) és A6 kategóriában, míg Morcossal az L3-ban bizonyult a legjobbnak. Az előző két kategóriában Ohara n. l.-val második lett. L3-ban klubtársáé, Gyovai Petráé lett Öröm nevű lovával az ezüstérem, aki az A6-ban Márvánnyal nem talált legyőzőre, míg Gyöngynek a nyergében bronzérmet nyert. Gyovai Petra A5-ben még Márvánnyal szerzett egy ezüst-, míg Gyönggyel egy bronzérmet. L4 és M1 kategóriában a vásárhelyi Aranyági Ménes lovasa, Törökné Kezes Gabriella Doriah-val a dobogó második fokára állt.

Székesfehérváron került megrendezésre a regionális versenyek országos döntője, ahol a dél-alföldi csapat bronzérmes lett: Törökné Kezes Gabriella (Aranyági Ménes) Doriah és Fárosz n. l., Babinszky Zsuzsa (Szent László Lk) Morcos n. l., Nagy Mónika (Aranyági Ménes) Napsugár n. l., Makai Zsolt (Szent László Lk) Zéta n. l. A versenyzők kivétel nélkül egyéni helyezést (4–6.) is elértek. A díjlovagló országos bajnokságokon két versenyző, Babinszky Zsuzsa és Gyovai Petra második és hatodik helyen végzett.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csúcsra ért a Ferroép!

Fantasztikus játékkal, 8:0-ra nyerte a Világkupa döntőjét a Ferroép-Szeged férfi tekecsapata a… Tovább olvasom