Délmagyar logó

2019. 07. 16. kedd - Valter 13°C | 26°C Még több cikk.

Díjazzuk a legjobbakat: ma adjuk át a megyei sportolóknak járó trófeákat

Lapunk immár 48. alkalommal adja át az év legjobb Csongrád megyei sportolóinak járó trófeákat. A ma 18.30-kor a szegedi Hungi Vigadóban kezdődő eseményen újra állandó partnerünk, a CE Glass Industries üvegtrófeáit adjuk át - az esemény és a fogadás zárt körű, a delmagyar.hu élő tudósításban számol be róla.
Megint szép éve volt a Csongrád megyei sportolóknak. Számos világ- és hazai eseményről jöttek haza a régió versenyzői arany-, ezüst-, bronzérmekkel, értékes helyezésekkel. Akadtak remek egyéni teljesítmények, kiváló csapatprodukciók, sportszerű jelenetek, visszavonulások és visszatérések.

A Délmagyarország napilap sportrovata ezúttal is összeült ezen eredmények és események összegzésére, majd az évek óta partner CE Glass Industries közreműködésével elkészültek a gyönyörű üvegtrófeák is. A szervezés, a mérleg elkészítésének csúcspontja – tegyük hozzá, nem volt könnyű dolgunk a kiválasztásban – pedig ma érkezik el: 18.30-kor zárt körű összejövetelen adjuk át immár 48. alkalommal a szintén évek óta társszervező Hungi Vigadóban a 2017-es év legjobb sportolóinak járó díjakat. A névsor megvan, de a közvélemény majd csak ma este ismerheti meg a világhálón, holnap pedig nyomtatott formában is a díjazottakat.
 
Fellép a 2016-os Fölszállott a páva kategóriagyőztese, a 13 éves, üllési Erdélyi Luca is.

A műsor színvonalát minden esztendőben igyekszünk vendégek meghívásával emelni – így tettünk most is. A díjátadó izgalmait oldandó fellép a szegedi Forma TSK válogatott kerettag táncos párja, Biri Gábor és Nagy Fruzsina, akik a békéscsabai standard táncok junior korosztályú A országos bajnokságán a harmadik helyen végeztek, de már értek el értékes helyezést a felnőttek között is. Az est vendége és fellépője lesz a 2016-os Fölszállott a páva kategóriagyőztese, a 13 éves, üllési Erdélyi Luca is.

Az eseményről lapunk online felületén, a delmagyar.hu oldalon folyamatosan frissülő helyszíni tudósítással jelentkezünk ma kora este.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megyeiekkel nyert tornát a magyar női serdülő kézilabda-válogatott

Megyeiekkel nyert tornát a magyar női serdülő kézilabda-válogatott
Több megyei játékossal a soraiban nyert meg a lengyelországi Olimpiai Reménységek Versenyét a magyar női serdülő kézilabda-válogatott. Tovább olvasom