Délmagyar logó

2019. 02. 22. péntek - Gerzson 0°C | 10°C Még több cikk.

Dragan Djukics a Pick edzője

Dragan Djukics két és fél éves szerződést kötött a Pick Szegeddel - jelentette be Lele Ambrus, a csapat ügyvezetője vasárnap délután a No. 1 Pubban tartott sajtótájékoztatón.

Dragan Djukics két és fél éves szerződést kötött a Pick Szegeddel - jelentette be Lele Ambrus, a csapat ügyvezetője a ma délután a No. 1 Pubban tartott sajtótájékoztatón. 

A szerb szakember a brit férfi-válogatott irányítása mellett vállalja a munkát Szegeden, ám a két munkaköre időben nem fog ütközni. A 2001 és 2003 között a szegedi csapatnál már dolgozó edző két hét múlva hétfőn érkezik majd Szegedre, hivatalosan pedig november elsejétől áll munkába. Segítőiről csak ezután születik döntés, míg az edzéseket érkezéséig továbbra is Avar György másodedző tartja.

A sajtótájékoztatón elmondták, a másik esélyes a kispadra szintén egy korábbi Pick-edző, Kovács Péter volt, ám az egykori világklasszis játékos csak januártól vállalta volna a felkérést a török szövetséggel kötött szerződése miatt.

Olvasóink írták

30 hozzászólás
12
 • 30. mazsola99 2009. október 26. 00:33
  „az biztos,hogy nem lesz könnyű dolga,ahogy ez a csapat jelenleg áll...az katasztrófa.egyes emberek egojából vissza kéne venni és a régi,ütőképes Picket visszahozni...hiányzik az az idő amikor még izgalommal lehetett beülni egy-egy meccsre,és a csapat még nyerni is tudott akkoriban,nem tudom,emlékszik-e rá még valaki...pedig volt ilyen,és igenis egy nagyon Jó csapatról beszélünk,csak kell valaki aki végre összeszedi ,és újra egy csapattá kovácsolja őket.Sok sikert!”
 • 29. zehn 2009. október 25. 20:39
  „Djukics jó edző,ám a csapatot újra kell építeni.A mostani már annyiszor leégett,hogy elfogyott a türelem.Láthatóan nincs több bennük.Mi több,még azt sem tudják hozni, amit korábban mutattak.Elég a langyos vízből!”
 • 28. xene@freemail.hu 2009. október 25. 19:59
  „Ja, és tegyük még hozzá, hogy Djukic dolga azért is nehéz lesz, mert jövőre egy csomó játékos szerződése lejár. Tehát újra kezdheti építeni a csapatot megint 2010 nyarán...”
 • 27. Figyelő 2009. október 25. 19:05
  „Tessék már megmondani, hogy a sumák Andjelkovics mikor lesz kirúgva?
  Az utóbbi 3-4 évben ezt csinálja, az szezon és a B.L. kezdetére sérültet jelent!
  Elhúzza jó sokáig, majd egy-két hónapra, a bajnokikra beszáll a játékba de amint közeleg a bajnoki rájátszás a Veszprémmel újból sérültet jelent!
  Teszi mindezt milliós fizetésért!
  Remélem, hogy a Nenadics fel tud olyan szintre pörögni a sérüléseket elkerülve, hogy ez a sumák csak a kispadot fogja koptatni!

  Egyébiránt Djukics jó lesz, nem kell előre fikázni.
  Az biztos, hogy csodád Ő sem tud csinálni de türelemmel építeni fog és aztán majd jönnek az eredmények is.
  Az külön jó amit a Lele a sajtótájékoztatón elmondott.
  Nevezetesen azt, hogy a jelenleg megkötött időn túl is Djukiccsal képzelik el az edzői kérdés megoldását.”
 • 26. lakatona 2009. október 25. 18:35
  „Kovács Péter jobb lett volna!
  Védekezni megtanította volna öket.”
 • 25. pocokkaa 2009. október 25. 17:48
  „akarom mondani 23: (...) a 24 én voltam... :)”
 • 24. pocokkaa 2009. október 25. 17:47
  „24: mert nem motiváltak, minden a seggük alá van rakva... és sajnos itt is az volt az első, hogy a csapat rossz teljesítménye miatt az edzőnek kellett menni... ami természetesen rendben volna, ha után a a léhűtő játékosok is elmennének.
  Szuper és hatalmas teljesítmény volt a bajnokság megnyerése meg a kupáé is, de lassan ez is olyan lesz, mint a magyar foci: jobb híján a 6-3at emlegetjük, mert a mában nincs eredmény. nem lehet a múlt dicsőségéből megélni, azt arra kellene felhasználni, hogy a jövő dicsőségét kovácsolják. A Pick Szeged pedig olyan, amire büszkék lehetünk.....
  Remélem, összeszedik magukat a fiúk...”
 • 23. Lehiggadt 2009. október 25. 17:24
  „Ha nem megy a kupi, akkor nem biztos, hogy a MADAM-ot kell lecserélni...
  Miért nem azt csinálják a Jányok, amit tőlük elvárnak?...”
 • 22. dobi 2009. október 25. 16:37
  „kicsit kezd unalmas lenni, ez a magyar csapatot akarunk... igen lehet magyar csapatot akarni, de akkor le kell tenni a bl meccsekről és a rangadókról...
  Azt hogy ez a Pick most valójában milyen is nehéz megmondani... lehetett látni küzdeni, pl. BL meccsen itthon...
  de sajnos többször lehetett látni a lélektelen játékot... Matke lehet, hogy jó edző, de ez a társaság kicsúszott a kezéből... most lehet bizonyítani, ebben az évben még van pár éles meccs, aki nem tud felpörögni az mehet...
  és ugye a közönséget vissza kell csalogatni... és az ezzel a marketing tevékenységgel nehezen fog menni... és itt nem csak a jegyárakról van szó...”
 • 21. xene@freemail.hu 2009. október 25. 16:34
  „A Veszprém keretében összesen 4+2 magyar van a 16 játékos közül. A +2 Eklemovic és C. Perez.
  A Pick-nél pedig: 10+1 (Krivokapic) magyar játékos van a 18 fős keretből!

  2 út van: Minőségi délszlávok kontra közép-szerű magyar játékosok....Csak az a baj, hogy a legjobb délszlávokat elveszik a nagy-klubok....”
 • 20. xene@freemail.hu 2009. október 25. 16:25
  „A nemzetiséges részt nem neked szántam, hanem az előtted szólóknak, akik megint előszedték ezt a lerágott csontot! Nem véletlenül van tele a Veszprém délszlávokkal, és honosított játékosokkal. Nincs jó, BL-szintű magyar játékos! Csak ezt kéne felfogniuk egyeseknek, de nem megy sajnos....aki meg valami fenomenális tehetség (pl. Nagy Laci), azt úgyis el fogják vinni a nyugati nagy klubok.....”
 • 19. Lehiggadt 2009. október 25. 16:10
  „14. xene@freemail.hu 2009.10.25. 15:46
  .
  T. XENE!
  Én azt írtam, hogy "ez a csapat bebizonyította, hogy TUD KÜZDENI ÉS NYERNI"! Innen valóban lemaradt az "IS", hogy tud . például küzdeni IS..., vagyis volt olyan IS, hogy mindent beleadtak, és nyertek kupát, bajnokságot, kupameccset, stb...!
  Vagyis az, ami Kecskeméten történt, az magyarázatra szorul!
  Minden azon múlik, hogy milyen eszközök lesznek Djukics kezében!
  Én - most - nem a nemzetiségeket kritizáltam..., bár én - például - a sportért kezdeményezett honosítást - még ha magyar anyanyelvűről van is szó - MAXIMÁLISAN ELLENZEM: Lásd Janics Natasa, akinek a testvére szerb szinekben indul!?! ...”
 • 18. tonca 2009. október 25. 15:53
  „A seggnyalás pedig nem az én stílusom... :(”
 • 17. tonca 2009. október 25. 15:51
  „rambala basszus ezt elírtam! :)
  Köszönöm a helyesbítést!”
 • 16. tonca 2009. október 25. 15:50
  „http://pickfunok.webradio.hu/oldal/node/373#comment-427

  A teljes beszámoló az ankétról percről-percre.”
 • 15. xene@freemail.hu 2009. október 25. 15:48
  „Javítva:
  Most itt hiába szidjátok a szerbeket, délszlávokat, ha nincs más magyar játékos lehet itt siránkozni.”
 • 14. xene@freemail.hu 2009. október 25. 15:46
  „Ekkora blődségeket....
  Tisztelt 5-ös, az utóbbi időben én nem nagyon láttam küzdeni a Picket. A kis-csapatok ellen nem kéne megizzadnia ennek a keretnek. Inkább a nagyok ellen. Most nehogy már visszasírjuk Matkét. Emberileg jó volt, de már nem tudta semennyire sem motiválni a csapatot. És én őszintén szólva taktikát sem láttam már az idén .....az edzősködés nem egy örök-életű állás. Néha váltani kell.
  Most itt hiába szidjátok a szerbeket, délszlávokat, ha nincs más magyar játékos helyett lehet itt siránkozni. Gyenge a magyar utánpótlás, náluk meg hogyhogy mindig van olyan új játékos, aki csak úgy a semmiből előbukkan, s világklasszissá növi ki magát.
  Akinek meg nem tetszik a Szeged...szurkoljon a Veszprémnek....lehet ott kevesebb légióst talál majd???? Nem hiszem!”
 • 13. frakk 2009. október 25. 15:43
  „Szerintem sem a legjobb megoldás. Magyar edző kellett volna !! Akkor a bírók is barátságosabbak lennének velünk szemben. Most további szerb játékosok jönnek, mely ellen végülis nem lenne kifogásom . De 180 cm-es játékosokból elég lenne most már. Zubait lapátra kell tenni, egy profi csapatban a nagyképűségével.180/80 kilójával nem tud különöset tenni. Osmajicsot sajnálom, mert sokszor látszik igyekezete, de ő sem tesz a csapathoz semmit.”
 • 12. rambla 2009. október 25. 15:42
  „Az urbanizáció városiasodást jelent!
  Valószínűleg a globalizációra gondoltál Főtulok!
  Megmondták a tutit az ankéton? Egy darabig újra, lelkesen pirosra nyalhatod a fönök hátsóját!
  :-)
  Nagyobb itt a baj Masiniszta!
  ;-)”
 • 11. tonca 2009. október 25. 15:36
  „Gratulálok a sok dilettáns baromnak!
  Csak halkan kérdem:miért nem voltatok ott az ankéton?
  A másik,a Szegednek soha nem volt olyan látványos támadó játéka mint Dragan idejében!
  A harmadik az urbanizáció mindenhol jelen van!És igen is szükség van légiósokra.
  De hagyjuk,ez lerágott csont. Ti szájkaratésok garantálom a meccsekre sem jártok!
  Undorodom a fajtátoktól!”
30 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vasárnap új edzője lesz a Picknek

Vasárnap délután két órakor kiderül, ki lesz a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője. Öt név is felmerült. Tovább olvasom