Délmagyar logó

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -4°C | 4°C Még több cikk.

Dudás Gyula: Sportoljon mindenki!

Sok öröme nem volt a szegedi sportbarátoknak, a magyar olimpiai csapat egyetlen érmet sem szerzett a hét végén. Ennek ellenére szombaton és vasárnap is megtelt az EDF Démász olimpiai fesztivál nézőtere.
Dudás Gyula hatalmas figura! Ezt eddig is tudtuk, most az EDF Démász olimpiai fesztiválon a nézők is meggyőződhettek erről. A csupa szív atléta sokszor megnevetette a publikumot, de a válogatott vízilabdás Kiss Csaba és a világbajnok evezős Haller Ákos sem maradt el az egykori olimpikon gyaloglótól, ha tréfát kellett belevinni a nyilatkozatba. Igazán kötetlen lett a beszélgetés.

Sok magyar sikerben nem volt része a publikumnak a hét végén, ennek ellenére a szegedi közönség továbbra is nagyon lelkes: szurkol, tombol, ugrál, tapsol. Mi lesz akkor, ha végre aranyérmet nyer a magyar csapat?
Dudás Gyula a Délmagyarország talkshow zárásakor arra kérte a publikumot, hogy sportoljon mindenki, mozogjanak rendszeresen. Kíváncsiak lennénk arra, hogy a mondatát ki hallotta meg. Tippünk: nem sokan!

A Délmagyarország sztárvendégei: Kiss, Haller, Dudás és ifj. Dudás remek hangulatot teremtettek. Fotó: Frank Yvette
A Délmagyarország sztárvendégei, Kiss, Haller, Dudás és ifj. Dudás remek hangulatot teremtettek. Fotó: Frank Yvette

A szervezők igazán kitesznek magukért. Szombaton és vasárnap is megtelt a tér, a gyerekek pedig igazán jól szórakoztak, hiszen számítógép-szimulátorokon ők is rendezhettek maguk között olimpiát. Továbbra is népszerű az esti sorsolás, amelyre rengetegen neveznek.
Ma a futball játssza majd a főszerepet az EDF Démász olimpiai fesztiválon. A KÉSZ Labdarúgó Akadémia tart majd bemutatót, illetve azok, akik szeretnek játszani, be is nevezhetnek különböző versenyekre.

A DM talkshow sztárvendége Kutasi László egykori válogatott labdarúgó, illetve Orosházi László, egykori NB I-es labdarúgó lesz.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vajda Attila: A regenerálódásé volt a főszerep

Szombaton és vasárnap főként a regenerálódásé volt a főszerep, hiszen komoly hét elé nézek. Sokat… Tovább olvasom