Délmagyar logó

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -2°C | 2°C Még több cikk.

Egész napos futballünnep: vasárnap 8.30-tól 20 óráig pattog a labda a Kék Mókus-kupán

Vasárnap 8.30-tól 20 óráig pattog a labda az újszegedi sportcsarnokban: ekkor rendezik a Szegedi Sport és Fürdők Kft., az MLSZ Csongrád Megyei Igazgatósága és lapunk, a Délmagyarország közös szervezésében a 31. Kék Mókus-kupa kispályás labdarúgótorna döntőnapját, egyben az I. szegedi amatőr klubcsapatok teremtornájának utolsó mérkőzéseit is.
Huszonkét csapat lép pályára vasárnap az újszegedi sportcsarnokban. A 31. Kék Mókus-kupa kispályás labdarúgótornán a helyosztókon összesen tizenkét, a torna berkein belül először megszervezett I. szegedi amatőr klubcsapatok teremtornáján még nyolc együttes érdekelt, illetve két női csapat is megvívja a maga csatáját a sorozat legjobbja címéért.

A monstre program 8.30- kor indul, és egészen 20 óráig eltart. Először a klubcsapatok jutnak el a finálé résztvevőinek megtalálásáig, utána a nők  következnek (két szentmihályi együttes vívja a döntőt), a
Kék Mókus-kupa szokásos, a bronzmeccsekből és döntőkből álló programja pedig 13 órakor indul – kiegészülve a klubcsapatok fináléjával.

Izgalmak bőven várhatók, hiszen a 45 éven felüliek dön- tőjét vívó két csapat, a Szindikátus – amely sportszerűen hozzájárult, hogy az ellenfél kérésére a szerb karácsony miatt a nap utolsó mérkőzése legyen az ő találkozójuk – és az Eurosweet 1968 a torna alatt háromszor találkozott, és mindháromszor 4–4-re végeztek. De komoly csapatok érdekeltek a 35 éven felüliek (Gól söröző Csengele–Öreg Honvéd vendéglő O'Neill) és a nyílt (Zengő Alföld–Fit World O'Neill) kategória dön- tőjében is. És azt sem lehet mondani, hogy a harmadik helyért zajló meccsek a csalódott csapatok csatái lennének, hiszen aki eddig eljutott, az nem lehet elégedetlen.
Az újszegedi sportcsarnokba a belépő 15 éves kor felett egységesen 800 forint.

A 31. Kék Mókus-kupa döntőnapjának programja

31. Kék Mókus-kupa, döntőnap, a vasárnapi program, 8.30-tól: az I. szegedi amatőr klubcsapatok kupájának negyeddöntői, 8.30: SZEOL SC– FK 1899 Szeged, 9.05: Kiskundorozsma–Gyálarét, 9.40: Szeged 2011– UTC, 10.15: SZVSE–Szőreg, 11 órától és 11.35-től: elődöntők, 12.15: női döntő: St. Mihály Kft.–St. Mihály FC, 13 órától: Lambda Systeme–Centrum Hotel Szeged (+45, a 3. helyért), 14 órától: Ficak–Reneszánsz U35 (+35,
a 3. helyért), 15 órától: Gámawill Kft.–Gumi-Sziget SE (nyílt, a 3. helyért), 16 órától: Gól söröző Csengele– Öreg Honvéd vendéglő O’Neill (+35, döntő a Délmagyarország-kupáért), 17 órától: Zengő Alföld–Fit World O’Neill (nyílt, döntő a Kósa Zsigmond-kupáért), 18 órától: az I. szegedi amatőr klubcsapatok tornájának döntője, 19 órától: Szindikátus–Eurosweet 1968 (+45, döntő a Török György-kupáért).
A nők már kezdenek

Ma még lehet nevezni az Új év- Szkitasport-kupa kispályás labdarúgótornára (–35, +35, +45). Szeged egyik legrégebbi eseménye az alapítónak, Kovács Sándornak is emléket állít, aki évtizedeken keresztül szervezte a kupát. A tervezett idő- pontok: január 13–14. és 20–21.

A helyszín a domaszéki sportcsarnok, jelentkezni Márki Ferencnél (30/973-7966, marki0502@freemail.hu, a Facebookon vagy személyesen) lehet. A nők szombaton 8 órától kezdik a küzdelmeket.

Az egyik csoportban a St. Mihály I., a Móraváros, a Kiskunmajsa és a Drink Team, a másikban a Magyarkanizsa, a St. Mihály II., a Kiskunhalas és a Nagymágocs harcol majd.

A döntőt 18.45-től rendezik.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egészséges bajnokokat nevel: Az év edzője, Szegeden Eperjesi László

Egészséges bajnokokat nevel: Az év edzője, Szegeden Eperjesi László
Az SZVSE-pályán dobóköröket és konditermet épített, részben saját pénzből, már ez jelzi, mennyire elhivatott szakemberről van szó. Tanítványai eredményei magukért beszélnek. Az év edzője lett lapunknál Eperjesi László. Tovább olvasom