Délmagyar logó

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -2°C | 2°C Még több cikk.

Egészség és asztalitenisz-program az ATSK-nál

Újszerű programot szervez szeptember 21-ével kezdődően az ATSK Szeged asztalitenisz-csapata.
Újszerű programot szervez szeptember 21-ével kezdődően az ATSK Szeged asztalitenisz-csapata: az egyesület a Szegedi Tudományegyetem Rekreációs Sport Clubjával együttműködve – a TÁMOP által finanszírozott kutatási program keretében – hirdet három hónapos egészség és pingpong programot, melynek első napja jövő kedden lesz az ATSK pingpongcentrumban, majd decemberig minden kedden és csütörtökön 17 órától kerül sor a foglalkozásokra. A program célja a résztvevők egészségi állapotának felmérése, illetve a bekövetkezett változások értékelése, melyet többféle vizsgálattal állapítanak meg a helyszínen.

Az egyesület iskolás gyerekek számára gyógytesi programot is szervez, amellyel az asztalitenisz oktatása mellett az ortopédiai elváltozások és a túlsúlyosság korrigálása a cél játékos formában. A foglalkozásokra minden hétfőn és szerdán 15 órától kerül sor. Az NB I-es csapat utánpótlás-nevelési programjának keretében Pingpong Suli is indul kezdő gyerekek számára, hétfői, szerdai és pénteki edzésnapokon 17-től 18 óráig. A programokra Szabó Brigitta gyógytestnevelő-edzőnél lehet jelentkezni a 70/322-3730-as telefonszámon, vagy személyesen, a csillag téri asztalitenisz-teremben délután 15 és 18 óra között.

És hogy a versenysportról is essen szó, a szegedi egyesület szervezésében kerül sor a megyei amatőr és páros ranglistaversenyre, ahol minden olyan amatőr játékos nevezhet, aki nem volt első osztályú felnőtt játékos, a versenyt megelőző évig nem szerepelt rendszeresen az NB II-ben vagy annál magasabb osztályban, ám ha a jelentkező elmúlt 50 éves, az előbbiek sem kizáró okok. A bajnokságra szeptember 19-én, vasárnap kerül sor 9 órától, nevezni a helyszínen, az ATSK pingpongcentrumban lehet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Futball hatvanon túl

A 62 év feletti korosztály számára rendeznek szenior futballtornát szombaton a szegedi Dózsa-pályán.… Tovább olvasom