Délmagyar logó

2018. 12. 11. kedd - Árpád -1°C | 5°C Még több cikk.

Együttműködés a szegedi fallabda egyetemi vb kapcsán

Az egyetemi és főiskolai fallabda-világbajnoksággal kapcsolatban együttműködési szerződést írt alá az SZTE és a Squash Club Szabadidőközpont.
A Szegedi Tudományegyetem rektori hivatalában tartottak tegnap sajtótájékoztatót, a téma az augusztus 28-ától szeptember 3-áig a megyeszékhelyen zajló egyetemi és főiskolai fallabda-világbajnokság volt. A média képviselőit Szabó Gábor rektor, Badó Attila rektorhelyettes és Pápai Miklós, a Squash Club Szabadidőközpont vezetője tájékoztatta.

Az eseményre eddig tizenhét ország (Kanada, Magyarország, Anglia, Franciaország, Németország, Svájc, Egyesült Államok, Szudán, Csehország, Hongkong, Guatemala, Svédország, Hollandia, Szlovákia, Dél-Afrika, Ausztria, Pakisztán) nevezett, és ez új rekord, hiszen legutóbb Ausztriában tizenöt nemzet képviselői versengtek egymással. A szervezők még számítanak jelentkezésekre, többek között várható Szerbia és Montenegró, Horvátország és Egyiptom nevezése is.

Az előcsatározásokra a Kenyérgyári úti Squash Clubban kerül sor, míg a döntőket a József Attila Tudományos és Informatikai Központban felállított tiszta üveg (mind a négy oldala átlátszó, így bárhonnan követhető a mérkőzés) pályán rendezik meg. Az elhangzottak szentesítéseként a két házigazda (SZTE és Squash Club) együttműködési megállapodást kötött, a dokumentumot Szabó Gábor és Pápai Miklós látta el kézjegyével.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Akadozott a támadójáték

Az első negyedben még reménykedhettek a Szeviép női kosárlabdacsapatának szurkolói, de a… Tovább olvasom