Sport

2011.07.06. 19:23

EL-selejtező:mindenki továbbjutna

Csütörtökön tartják a labdarúgó Európa-liga-selejtező 1. fordulóinak visszavágóit: a bajnoki ezüstérmes Paks Székesfehérváron fogadja andorrai riválisát, míg a Ferencváros Örményországban lép pályára.

Munkatársunktól

Mindkét magyar együttes kedvező helyzetben van: a Paks a Santa Coloma otthonában nyert 1–0-ra, a Ferencváros pedig hazai környezetben aratott 3–0-s sikert az Ulisses felett.

[namelink name="Kis Károly"] paksi vezetőedző úgy fogalmazott, a céljuk az volt, hogy kettős győzelemmel jussanak tovább, ebből az első siker megszületett, ugyanakkor a visszavágóra fel kell pörögnie az együttesnek. A találkozó 20 órakor kezdődik.

A bajnoki bronzérmes FTC kedd este indult el Jerevánba, ahová hosszas és fárasztó utazást követően szerda hajnalban meg is érkezett. Az Ulisses elleni találkozó ma magyar idő szerint 16 órakor kezdődik.

– Bizonyos szempontból veszélyes az eredmény, mert néhányan könnyelműen vehetik a játékot. Nagy bajba kerülhetünk, ha az elején kapunk egy gólt – nyilatkozta [namelink name="Prukner László"] szakmai igazgató.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!