Délmagyar logó

2019. 07. 18. csütörtök - Frigyes 15°C | 25°C Még több cikk.

Elismerések és érmek

A Magyar Táncsport Szakszövetség április végén 84 tagszervezet küldöttének részvételével tartotta meg közgyűlését.
A 2009. évi díjátadások után a versenytánc Köztársaság-kupa győztesei kerültek kihirdetésre: az egyesületek között a szentesi Szilver TSE végzett az élen, megelőzve a kisteleki Pro-Art TS együttesét. Standard táncokban Szepesi József és Szepesi Judit, tíztáncban Szalkai-Szabó Gábor és Markó Ágnes kapta meg a kupát.

A májusi, kisteleki ifjúsági és felnőtt tíztánc, junior latin ranglista és a klubközi táncversenyen az alábbi szentesi eredmények születtek. Juniorok, latin: 5. Rónyai Zoltán, Farkas Boglárka, 6. Horváth Kornél, Juhász Kitti. Felnőtt, tíztánc: 1. László Csaba, Mikes Anna, 2. Szalkai Szabó Gábor, Markó Ágnes, 3. Hegyes Bertalan János, Kis Violetta. Felnőtt C standard: 2. Pintér Tibor, Molnár Eszter, 5. Bacsa Tamás, Szerencsés Anett.

Május közepén két országban is IDSF nemzetközi standard versenyt rendeztek: Olaszországban, Lignano városában Nagy Gergő és Páli Viktória a hetedik helyet szerezte meg, a szlovéniai Koperben Szepesi József és Szepesi Judit a 9. helyen végzett, míg a Nagy Gergő–Páli Viktória páros a 34. helyezést érte el. Néhány nappal később a László Csaba, Mikes Anna páros megnyerte a standard ranglistaversenyt Budapesten, míg a Szepesi József, Szepesi Judit kettős a második lett.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csongrád megye sportműsora

Tovább olvasom