Délmagyar logó

2018. 12. 18. kedd - Auguszta -7°C | 2°C Még több cikk.

Elnézést kértek: 50 szurkoló látogatta meg edzésén MOL-PICK Szegedet

Ma 18 órakor a K&H férfi kézilabdaligában Gyöngyösön lép pályára a MOL-PICK Szeged együttese. Hétfő este közel 50 szurkoló látogatta meg a csapatot az edzésen.
A szombat esti, Plock elleni vereség után elszabadultak az indulatok a lelátón. Több szurkoló is agresszíven viselkedett, amit a MOL-PICK Szeged játékosai nehezen dolgoztak fel. Hétfő este az edzés végén a Csak Előre a Szegedi Kézilabdáért Egyesület szervezésében közel 50 szimpatizáns érkezett az újszegedi sportcsarnokba. Az elnök, Csapó Attila elnézést kért a szurkolótársak viselkedéséért, és elmondta, hogy többé ilyen nem fordulhat elő, a renitens személyekkel elbeszélgettek.

Nem üres kézzel érkeztek a hívek, saját maguk sütötte kiflivel és sörrel ajándékozták meg a csapatot, amely tapssal köszönte meg a szurkolók cselekedetét.
Népes szurkolósereg látogatta meg a MOL-PICK Szeged csapatát az edzésen. Fotó: Faragó Imre
Népes szurkolósereg látogatta meg a MOL-PICK Szeged csapatát az edzésen. Fotó: Faragó Imre

Ma 18 órakor már bajnokit játszik a Pastor-alakulat, a K&H férfi kézilabdaligában Gyöngyösön lép pályára. A hazai csapatnál több egykori szegedi szerepel, Lele Ákos, Urbán Egon, a kölcsönben lévő Vladan Loncar. Hegedüs Márk sérült, így nem játszhat.

Szegedi oldalon jó hír, hogy a kézsérüléssel bajlódó Stefan Sigurmannsson rendbe jött, így az izlandi szélső pályára léphet.

A szegedi együttes szombaton 18 órakor hazai környezetben szerepel, ekkor az újonc Dabas fogadja. A meccs előtt ismét lesz plüssdobás, a kabalákat a csapat jótékony célra ajánlja majd fel. A diákok a hazai meccset 100 forintért nézhetik meg, pénteken 15 órától elővételben is lehet jegyet vásárolni.
Szurkolói busz

Szurkolói busz indul Szkopjéba 2018. február 17-én (szombat) 22 órakor az RK Vardar– MOL-PICK Szeged férfi kézilabda BL-mérkőzésre. Érkezés Szkopjéba másnap délelőtt, a meccs 17.30-kor kezdődik. Visszaindulás február 19-én (hétfő) reggeli után, várható érkezés az esti órákban. Jelentkezés és bővebb felvilágosítás a 20/358-9813-as telefonszámon kérhető december 11-éig.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mindenhol sikeres lett dr. Papp László - olimpiai ezüstöt nyert a szentesi birkózólegenda

2004 óta viseli Szentesen a városi sportcsarnok dr. Papp László nevét. Tovább olvasom