Délmagyar logó

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -2°C | 2°C Még több cikk.

Extra játékosokkal

A Szegedi Röplabda SE edzői nyáron sem pihentek, az általuk szervezett táborban – július első két hetében – ötven fiú és lány ismerkedett a sportág alapjaival. Még az is a elmúlt hetek, hónapok eseménye, hogy nemzetközi Eötvös-kupán a 3. helyen végzett a serdülő válogatott, melynek tagja volt az SZRSE-ből Csányi Dániel, Oltványi Olivér és Mucsi Dániel.
A fiatalok képzésén kívül az NB II-es felnőtt gárdára is nagy hangsúlyt fektet a Varga Tamás elnök és Dávid Tibor elnökhelyettes vezette egyesület. Az együttest az egykori válogatott kiválóság, Hulmann Zsolt edzi, és valószínűleg olyan játékosok lépnek majd pályára színeiben, mint Csíkos Gábor, Csíkos Szilárd, Urfi Csaba és Petheő Gábor.

Az október közepén rajtoló bajnokságra a felkészülést a két hete kezdte meg, s a hazai mérkőzéseket várhatóan a lila iskola sportcsarnokában játssza majd az SZRSE. A célkitűzés, ilyen kerettel nem is lehet más, mint a bajnokság megnyerése, de a Magyar Kupában is szeretnének emlékezeteset nyújtani, minél tovább jutni.

Az anyagiak? Pozitív tárgyalásokat folytatnak szponzorjelöltekkel, az önkormányzat eddigi segítségét, támogatását pedig köszönik. Az egyesület, a minél teljesebb körű tájékoztatás
érdekében, a közelmúltban indította útjára honlapját (http://szrse.fullcity.hu), amely még fejlesztés alatt áll.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hatcsapatos tornán szerepel a Szeviép-Szeged

A Szeviép-Szeged női kosárlabdacsapata holnaptól a Bogép-kupán szerepel. A háromnapos viadalon öt… Tovább olvasom