Délmagyar logó

2019. 02. 21. csütörtök - Eleonóra 0°C | 11°C Még több cikk.

Felajánlott győzelem: Szalai Dzsínóért is nyert a SZEOL SC

Hosszú idő után tudott megnyerni egy idegenbeli fontos mérkőzést a SZEOL SC. Az együttes kapitányának motivációs beszéde is segíthetett a győzelemben, amelyet a klub egyik alapítójának, Szalai István emlékének ajánl a csapat.
– Személyesen is szinte mindenki ismerte Szalai Istvánt a csapatból, akinek mindig volt egy-egy jó szava hozzánk – kezdte Ondrejó Tamás, a SZEOL SC csapatkapitánya.

– Azt mondtam a többieknek, hogy érte is játsszunk, minden csapattársam átérezte ezeknek a szavaknak a súlyát. Szomorúak voltunk, amikor megtudtuk, mi történt, de Pista bácsi életvidám ember volt, biztos, hogy ő is örült volna ennek a győzelemnek, amelyet neki ajánlottunk – tette hozzá a 27 éves középpályás.
A SZEOL eddig a Szeged-GA elleni meccshez hasonló, fontos idegenbeli meccseket nem tudta megnyerni: most viszont kijött a lépés Siha Zsolt együttesének.
Tánc. Ondrejó (jobbról) Oláhval küzd.  Fotó: Kuklis István
Tánc. Ondrejó (jobbról) Oláhval küzd. Fotó: Kuklis István
– Idegenben adósak voltunk a jó eredménnyel, örülünk neki, hogy ezt most pótoltuk. Biztos voltam benne, hogy előbb- utóbb jön egy hasonló eredmény, hiszen becsületesen dolgozunk és készülünk. Eddig több esetben is nüanszokon múlott az idegenbeli pontszerzés – mondta a SZEOL kapitánya, aki a gyulai mérkőzésen megszerezte szezonbeli első gólját is.

– Nem a gólszerzés az elsődleges feladatom, kimondottan örülök, hogy most sikerült betalálnom egy ilyen fontos meccsen. Két nehéz találkozónk van még, ezeken szeretnénk minél jobb eredményt elérni – zárta Ondrejó Tamás.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Remekeltek a búvárúszók, bajnoki címekkel és érmekkel tértek haza a cselgáncsozók

Remekeltek a búvárúszók, bajnoki címekkel és érmekkel tértek haza a cselgáncsozók
Utánpótlás eredmények egy helyen. Tovább olvasom