Délmagyar logó

2019. 03. 27. szerda - Hajnalka 3°C | 12°C Még több cikk.

Főszerepben a tánc: a hétvégén jön a 18. Szőke Tisza verseny

A szegedi Szőke Tisza WDSF open nemzetközi táncversenyt a Papiron Szeged VTK immár 18. alkalommal rendezi meg június 16-án és 17-én.
A táncosok minden korosztálya képviselteti magát a junioroktól a felnőtteken keresztül a szeniorokig a szombaton és vasárnap tartandó eseményen. A versenyek mindkét napon délelőtt 10 órakor kezdődnek. A szombaton 19, vasárnap pedig 18 órakor startoló gálaest közönsége a legjobbakat, minden kategória döntőjét láthatja mindkét napon. Vasárnap délelőtt formációs versenyeket bonyolítanak le, újításként pedig a zenét szolgáltató DJ Olaszországból érkezik Federico Constanzi személyében.

Tavaly 168 plusz 105 külföldi, emellett 56 magyar duó indult el az eseményen, ám az eddig befutott nevezések alapján – amelynek záró időpontja június 13. – nyugodtan kijelenthető, hogy a szervezők 20 ország nagyjából 260 párját várják a rendezvényre. És feltűnhetnek majd olyan nemzetek is a rajtolók között, amelyek eddig még nem jöttek el. Ilyen Kazahsztán, illetve Anglia képviselője.

A program szombaton 10 órakor indul az alaposztályok selejtezőivel, majd 15.20-tól a WDSF ifjúsági, szenior
III. nemzetközi nyílt verseny elődöntői következnek. Fél hattól az ifjúságiak és a rising star kategória jön, 19 órától pedig a napi döntők. A vasárnap hasonló metódus alapján épül fel: 10 órától formációs versenyeket tartanak, 13 és 15 órától a junior I. és II., szenior II. és IV., a rising star, valamint a nemzetközi nyílt viadal selejtezőit rendezik. Ekkor a finálék 18 órakor indulnak.

A jegyárusítás elkezdődött, és a következő helyeken lehet beszerezni a belépőket: újszegedi sportcsarnok, KM Tours iroda (nagyáruház), Tourinform-iroda, illetve lapunk ügyfélszolgálatán.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pályán az utánpótlás: 130 hatéves versengett a 16. Kengurulon

Pályán az utánpótlás: 130 hatéves versengett a 16. Kengurulon
Tovább olvasom