Délmagyar logó

2019. 02. 16. szombat - Julianna, Lilla -2°C | 10°C Még több cikk.

Futballra fel, játssz a Kék Mókuson!

,,Futballra fel, játssz a Kék Mókuson!" - ezzel a szlogennel kezdődött el a jubileumi, 30. Kék Mókus-kupa kispályás labdarúgótorna nevezése napokkal ezelőtt.
A megszokott helyszíneken, azaz az újszegedi sportcsarnokban és az Etelka sori csarnokban zajló esemény első „játékos" hétvégéjét november 19-én és 20-án rendezik, majd innentől december 11- éig mennek le a selejtezők, hogy december 17-én (ha szükséges) az elődöntőkkel és december 18-án a helyosztónappal fejeződjön be az esemény.

Ahogy korábban, ezúttal is négy kategóriában (nyílt, +35, +45, női) várják a csapatok jelentkezését a szervezők, így a Szegedi Sport és Fürdők kft., valamint lapunk, a Délmagyarország. A megszokott gálameccset ezúttal is megszervezzük, amely jótékony célt szolgál, és ismert kedvencek főszereplésével tartják meg – a részleteket később áruljuk el.

Nevezni az újszegedi sportcsarnokban lehet ünnepnapok kivételével minden hétfőn, kedden, szerdán és csütörtökön 8-tól 15 óráig, pénteken 8-tól 13 óráig a 110-es irodában – így legközelebb hétfőn, a határidő november 14-e.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Selejteznek Bánhidiék

Az Európa-bajnoki selejtezősorozatot a lettek elleni 24-16-os győzelemmel kezdő magyar férfi kézilabda-válogatott vasárnap Hollandiában szerepel. Tovább olvasom