Délmagyar logó

2018. 12. 11. kedd - Árpád -1°C | 5°C Még több cikk.

Gézengúz-jutalmak

Alapítása óta negyedszer jutalmazta a Gézengúzok Gyermeksport és Szabadidő Közhasznú Alapítvány a kiemelkedő munkát végző testnevelőket, edzőket, akik az Arany Oroszlán étteremben vehették át az elismerést.
Négy éve Újhelyi István országgyűlési képviselő hívta életre Gézengúzok Gyermeksport és Szabadidő Közhasznú Alapítványt, amely a fiatalok sportjának, mozgásra, egészséges életmódra nevelésének támogatását tekinti céljának. Az egyik legfontosabb küldetése, hogy évről évre jutalmazza – a kuratórium tagjainak a javaslatai alapján – azokat a szegedi és Szeged környéki testnevelőket, edzőket, akik ezen a területen dolgozva kiemelkedő eredményeket értek el.

A fentieket megemlítette bevezetőjében, köszöntőjében az alapító – hozzátéve azt is, hogy egyre kevesebben vannak, akik szabadidejüket áldozzák a gyerkőcökre –, majd tőle és Szalai Istvántól, a kuratórium elnökétől a díjazottak átvehették a míves plakettet és a „bélelt" borítékot.

A jutalmazottak névsora: Horváth Jánosné (Krúg Péter Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Alapfokú Művészeti Oktatási Intézmény és Diákotthon), Alexa Ferenc (SZTE Juhász Gyula Tanárképző Főiskolai Kar Gyakorló Általános és Művészeti Iskola), Nacsa Tamás (Újszentiváni Általános Iskola), Eperjesi László (Szegedi VSE, atlétaedző, magánoktató). A taps nemcsak nekik, minden testnevelőnek szólt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egykori kedvencek a Kék Mókus-kupán (9.)

A nagy hagyományokkal rendelkező teremlabdarúgó-torna, a Kék Mókus-kupa döntőjét december 29-én… Tovább olvasom