Délmagyar logó

2018. 12. 11. kedd - Árpád -1°C | 5°C Még több cikk.

Gól nélkül: Szeged 2011-Orosháza 0-0

Szeged - A labdarúgó NB II Keleti csoportjának 19. fordulójában a Szeged 2011 a Vasutas-stadionban az Orosházát fogadta, és gól nélküli döntetlenre végzett vele.

Galéria kép
Szeged 2011-Orosháza 0-0
Ness Hungary NB II Keleti csoport, Szeged SZVSE-stadion, 1000 néző. Vezette: Erdös József, asszisztensek: Márton Zsolt, Szvetnyik Bence.

Szeged 2011: Trepák - Laczkó J., Toca, Tóth I., Radnai - Ulviczki, Borbély - Kis R., Podonyi, Orosz - Folmer. Vezetőedző: Futó: Tamás.

Orosháza: Molnár T. - Szabó N., Futaki, Szabó A., Kerepeczki - Ács, Petneházi, Varga R., Végh A. - Szabó T., Randelovic. Vezetőedző: Major László.

Futó Tamás: Ahhoz, hogy egy döntetlenre berendezkedett ellenfelet meg tudjunk bontani, ennél jobb pályára lenne szükség.

Major László: Sajnálom a játékosokat és a nézőket is. Ilyen pályán nagyon nehéz játszani. A döntetlen a riválisoknak jó igazán. Küzdelmes mérkőzést játszottunk a Szegeddel.

Vége a meccsnek, nem született gól az alacsony színvonalú találkozón, amelyen alig forogtak veszélyben a kapuk.

90. perc: Randelovics helyett Lupsa áll be. Orosházi gól, de Erdős nem adja meg a Trepák elleni szabálytalanság miatt.

87. perc: szegedi szöglet, Kis R. adta be, az Orosháza kontrázik, Válent pedig sárga lapot érően szabálytalankodik Áccsal. A beadásból Futaki fejel fölé Trepákot megelőzve.

Duplanulla: Szeged 2011-Orosháza 0-0. Fotó: Schmidt Andrea (galéria)

86. perc: szép hazai támadás, talán a második a meccsen, Bamba elé kerül a labda, aki a 16-oson belül, a jobb összekötő helyén külső rüszttel a kapu közepénél lő fölé. 

85. perc: Laczkó J. próbálta eljátszani a lökést és a 11-est, senki - még ő sem - hitte el, hogy büntetőt kap.

81. perc: tipikus gól nélküli meccs. Na, most! Orosz a félpályáról megindul, a 16-osnál kényszerítőzne Folmerrel, ám nem kapja meg a zsugát.

80. perc: orosházi szöglet, Tocáról pattant szerencsétlenül. Szegedi csere: Borbély helyett Válent. A sarokrúgás után akad egy kis kavar a szeegedi kapu előtt, végül az orosháziak elrontják.

Jaj, szegény nézők! Szeged 2011-Orosháza 0-0. Fotó: Garai Szakács László (galéria)

78. perc: Borbély lesántikál, bokabaj, de visszakéredzkedik. 

76. perc: változott a meccs képe, ezúttal a Szeged a kezdeményezőbb. Bamba már sokszor megjátszható volt, vele aktívabb a támadójáték. Orosz közben a 16-ossal egy vonalból, majdnem az alapvonaltól nem bead, hanem kapura teker, éppen fölé. 

72. perc: Podonyi helyett Bamba érkezik.

70. perc: Tóth I. lépett oda keményen Végh A.-nak, sárga a jutalma, miközben Végh A. a földön maradt.

Duplanulla: Szeged 2011-Orosháza 0-0. Fotó: Schmidt Andrea (galéria)
69. perc: az Orosháza most aktívabb.

65. perc: Juhász N. érkezik Varga R. helyett.

64. perc: Szabó A. lerántja a kiugrani készülő Folmert, ez is sárga lap. Borbély lövi kapu elé a labdát, amerly érintés nélkül elhagyja a pályát.

62. perc: Szabó N. révén két szegedi a földön: Kis R. és Ulviczki.

58. perc: Petneházi kiharcol magának egy sárga lapot hisztiért. Orosz a félpálya felénél, jobbról lőheti kapu elé a labdát, amit Molnár megfog. Toca kötözködik a kirúgást elvégző Molnárral, sárga a jutalma.

Jaj, szegény nézők! Szeged 2011-Orosháza 0-0. Fotó: Garai Szakács László (galéria)

54. perc:
Borbély kiugratta Kis R.-t, aki a 16-os vonalán inkább visszacselez, mint lőne, oda is a helyzet.

52. perc: Szabó N. szlalomja a szegedi térfélen a kezdőkörből, a beadás mindenkinek magas.

51. perc: Orosz szabadrúgása átmegy mindenki felett, Molnár előrevetődve megfogja.

50. perc: Trepák bravúrja: Randelovics közeli belsőzését védi elvetődve a szegedi kapus. 

Duplanulla: Szeged 2011-Orosháza 0-0. Fotó: Schmidt Andrea (galéria)
49. perc: Toca két megmozdulásán is látszik, nem viselte meg túlzottan a heti láz. Tanári.

47. perc: szegedi szöglet, Kis R. a feladó, Molnár a hosszú kapufánál leszedi. 

46. perc: nincs akadálya, hogy elkezdődjön a második félidő. Futó Tamás: - Nagyobb koncentrációt kértem a fiúktól, és azt, hogy lehetőleg minél hamarabb szerezzünk egy gólt.

Vége az első félidőnek, amely nem volt színvonalas, inkább küzdelmes kevés helyzettel.

45. perc: egy perc a ráadás. Orosházi szabadrúgás a jobb oldalról, középen Szabó A. csúsztatta mellé. Nem a szegedieken múlott...

Jaj, szegény nézők! Szeged 2011-Orosháza 0-0. Fotó: Garai Szakács László (galéria)
44. perc: ismét egy orosházi sárga lap: Varga R. a tulajdonosa.

43. perc: bosszantó a pálya állapota. Sokszor egy egyszerű lapos passz is a nyakra pattan.

36. perc: az első szegedi szöglet, Orosz adja be, Randelovics ment - újra szöglet. Megint Orosz, veszélyes, de a hosszún kicsúsztatják.

34. perc: cserél az Orosháza, hiszen Szabó T. bokája megsérült, helyette Tóth D. a pályán.

Duplanulla: Szeged 2011-Orosháza 0-0. Fotó: Schmidt Andrea (galéria)

32. perc: Toca keresztlabdája után Kerepeczki nekirohan Podonyinak, szabadrúgás a jobb oldali oldalvonal mellől, de nincs eredménye a beadásnak. Később Borbély 22 méterről mellédurrant.

30. perc: Végh A. kap sárgát Laczkó felrúgásáért. De az akció ment tovább, így nem a szegedi, hanem az orosházi térfélen jöhet a szegedi szabadrúgás.

28. perc: Orosz szabadrúgása már az ellenfél 16-osának közeléből érkezik a kapu elé, Molnár biztos zsákmánya a labda.

27. perc: Toca ment a lelátóra. Kerepeczki hatalmas bedobása után Tóth I.-vel szemben a szabálytalanság, kifelé a rúgás.

Jaj, szegény nézők! Szeged 2011-Orosháza 0-0. Fotó: Garai Szakács László (galéria)

25. perc:
ismét egy orosházi szabadrúgás szinte onnan, ahonnan korábban, ezúttal Petneházi a feladó, Ulviczki pedig a röviden kifejeli.

21. perc: elsősorban Orosz révén aktívabb a Szeged, sőt egy remek akció végén Podonyi kerül jó passzolási helyzetbe, de Folmert nem jól ugratja ki.

19. perc: ismét egy összeakadás, Szabó T. ütközött Trepákkal, utóbbi nehezményezte az aktust. 

13. perc: Orosz lép ki két védő között, a 16-oson belülről, kissé kisodródva ballal elvállalta, a kapus szögletre védett.

Duplanulla: Szeged 2011-Orosháza 0-0. Fotó: Schmidt Andrea (galéria)
12. perc: a fölényben játszó Orosháza első szöglete, Végh azonban a hosszúra hosszan nyújtja.

9. perc: Végh és Radnai összefejelt, mindkettőt ápolni kell, áll is a játék. Mindketten folytathatják.

Jaj, szegény nézők! Szeged 2011-Orosháza 0-0. Fotó: Garai Szakács László (galéria)

7. perc: Borbély kőkeményen lép oda Varga R.-nek, nincs semmi - se sárga, se sérülés.

6. perc: Végh a félpálya felénél, az alapvonalhoz közeli jobb oldali szabadrúgásából nem lett semmi - csak most Ulviczki és Varga R. vitázott össze.

Duplanulla: Szeged 2011-Orosháza 0-0. Fotó: Schmidt Andrea (galéria)
4. perc: két technikai hiba hazai oldalon a pálya egyenetlensége miatt.

1. perc: az Orosháza kezdte a meccset. Szabó N. és Radnai rögtön összeakad egy földharc után. Erdős a (béke)bíró.

15.02: kint a csapatok, kezdődhet a meccs. A hazai védő, Tóth Imre a születésnapját ünnepli, reméljük, győzelemmel.

14.59: az Orosháza sárga-kékben, a szegediek tiszta kék-fekete mezben, fehér nadrágban, és az is biztos, nagyjából ezer nézőt vonz a két csapat mérkőzése, no meg a jó idő. 

14.55: üres a pálya, amely annyit jelent, a két csapat visszabújt az öltözőbe, de csak néhány perc erejéig. 

Jaj, szegény nézők! Szeged 2011-Orosháza 0-0. Fotó: Garai Szakács László (galéria)


14:48 Köszöntünk mindenkit a SZVSE-stadionból! A srácok javában melegítenek a gyepen. A Szeged 2011 lecserélte az eddig kék-fekete dresszt, ma fehér nadrágban és sportszárban játszanak a fiúk. Hátha szerencsét hoz!

A mérkőzés előtt Futó Tamás, a Szeged 2011 vezetőedzője azt mondta, ma senki ne számítson szép játékra, ez tipikusan az a mérkőzés lesz, ahol a célfutball játssza majd a főszerepet. - Arra készülünk, hogy az Orosháza behúzódik a kapuja elé, és onnan próbál lekontrázni minket. Remélem, ez minél kevesebbszer sikerül majd nekik - mondta az edző. Az ellenfél trénere, Major László azt mondta, nagyon kétarcú eddig a Szeged 2011. - Láttam a nyitófordulóban és legutóbb, az Újpest II. ellen is játszani Folmeréket. Természetesen azt szeretném, ha a legutóbbi arcukat mutatnák. Nekik mindenképpen jönniük, támadniuk kell, ez kedvezhet nekünk - mondta Major a bemelegítés alatt, s azt is hozzátette, nem lenne elégedetlen, ha döntetlen állásnál fújna hármat a spíjába Erdös játékvezető.


Korábban írtuk:
Elment három mérkőzés a labdarúgó NB II Keleti csoportjának tavaszi idényéből, ezalatt a Szeged 2011 négy pontot szerzett, miközben az előző szezonban ugyanezen három találkozón egyet sem. És éppen az az ellenfél következik, amely ellen ősszel megszakadt a „pontatlan" sorozat: a Tisza-partiak Orosházán megszerezték ebben a bajnokságban az első pontjukat.

– Az Orosháza kiválóan összerakott, egységes alakulat szegedi játékossal és edzővel, így nekik még inkább adott a motiváció. Szeretnénk a Szolnok elleni játékot nyújtani, miközben el kell felejteni az Újpest II-vel szembeni produkciót és vereséget. Mi mindig megdolgoztunk a gólokért, az ellenfelek viszont többször is szerencsésnek vallhatták magukat. Ám nem várjuk Fortuna segítségét, inkább teszünk azért, hogy mellénk álljon. Legutóbb főleg a csapatmunka hagyott kívánnivalót maga után, nem segítették egymást kellő hatékonysággal a srácok, ezen tehát változtatni kell. Ha jó eredményt érnénk el, előre tudnánk lépni, és ha Kazincbarcikán is nyerünk, megragadhatnánk a középmezőnyben. A hét eleje kemény volt a fiúknak, hiszen három nap alatt öt tréninget vezényeltem. Mindenki becsülettel állt a feladathoz, elvégezte, amit kértem, és a visszajelzések is pozitívak. Létfontosságú a három pont megszerzése – mondta Futó Tamás, a Szeged 2011 edzője. A héten a román Bogdan Toca lázzal küszködött, így aztán a szakembernek számolnia kell azzal is, ha a légiós nem tud pályára lépni.

A várható kezdő: Trepák – Bamba vagy Laczkó J., Toca vagy Laczkó J., Tóth I., Radnai – Borbély, Ulviczki – Podonyi, Kis R., Orosz – Folmer.

Olvasóink írták

 • 4. Ebgondolat 2012. március 18. 11:38
  „Sajnos ez a csapat egyre gyengébb! Ebben az idényben messze ez volt a leggyengébb produkció és ez a folyamat meccsről-meccsre megfigyelhető. Ha nem lesz komolyabb változás, jövőre NBII se lesz...”
 • 3. klj-54 2012. március 17. 16:59
  „"és gól nélküli döntetlenre végzett vele"
  No nehogy már!
  Szülőföldem elvitt egy pontot.
  Ha három pontot kap bármely csapat akkor sem végez a másikkal, hiszen ez nem vérre hanem gólra megy.”
 • 2. bambulla 2012. március 17. 14:58
  „remélem sokan kimentek a meccsre ebben a jó időben”
 • 1. bambulla 2012. március 17. 14:56
  „hajrá Szegeeeeeeeeed !!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megyei foci: örülhet a Volán és a Makó

Mindkét NB III-as megyei futballcsapat megnyerte szombati mérkőzését az Alföld csoportban.… Tovább olvasom