Délmagyar logó

2019. 01. 23. szerda - Zelma, Rajmund -5°C | 2°C Még több cikk.

Három szentesi a női vízilabda-válogatottban

Az nvv.hu tájékoztatása szerint február 8-10. között olasz légiósai nélkül edzőtáborozik a Hajós Alfréd Sportuszodában a női vízilabda-válogatott. Három szentesi a keretben.
Petrovics Mátyás szövetségi kapitány tájékoztatása szerint a magyar csapat az angol válogatottal fog közösen tréningezni.

A női válogatott kerete: Kasó Orsolya, Brávik Fruzsina, Szűcs Gabriella, Poszkoli Rita, Keszthelyi Rita, Menczinger Katalin (Dunaújváros), Takács Orsolya, Jankovics Eszter, Kövér-Kis Réka (Szentes), Csabai Dóra (BVSC), Kisteleki Hanna, Pardi Petra, Gangl Edina (UVSE), Czigány Dóra (Eger), Gyöngyössy Anikó (ASI), Tóth Ildikó (Iraklisz).

Olvasóink írták

  • 1. kreatív 2010. február 07. 09:33
    „Csónakos: "A jelenleg kormányra készülő Fidesz épp most helyezte kilátásba, hogy az olimpiai sportágaknak kiemelt, megemelt támogatást ad! Egy biztos, a focira nem adnék állami pénzt addig míg nem teljesítenek! Kivétel az utánpótlás képzés!"

    Kreatív: "Pedzegeted már Csónakos???!!!! Miért a labdarúgásnak ne,,, legtöbben fociznak az országban... de ebben igazad van egy fillért se, nekik sem. Miért:- mert tudod, hogy a holdudvar viszi el a pénzt!!!_ Ez így van másutt is, pl. a kézilabdánál! Azért fontos a magyar olimpiai mozgalom, mert sokan nagyon jól megélnek belőle!!!! ( Schmidt Pál elvtárs-úr, Baráth Etele elvtárs ). Nem "cirkusszal" kell kényeztetni a leírhatatlan egészségügyi helyzetben lévő magyar társadalmat, hanem "kenyérrel"! Nem arra kell buzdítani őket, hogy szurkoljanak a TV képernyője előtt és a Maty-éren, hanem arra, hogyténylegesen mozogjanak! Nem nézni kell agyondédelgetett kedvenceinket, hanem helyette úszni, kajak-kenuzni, vívni, vízipólózni, agyaggalambot lövöldözni! Az élsportot pedig hagyjuk meg azoknak, akik ebből akarnak megélni, akik ebből akarnak meggazdagodni! NE KEVERJÜK a kettőt!
    Normális berendezkedésű országban nem járnak fanatikus pókhasú, dohányzó, fogatlan, agyvérzés szélén lévő emberek túlfizetett, szintén pocakos és kiöregedett megélhetési sportolók ( ld. PICK-ICS) pénzgyarapító, sportimitációs rendezvényeire, helyette ők maguk kézilabdáznak, mozognak, futnak, egészségükért, életükért! Az iskolai és szabadidő sportnak olyan hagyományai vannak, amiről mi még álmodni se merünk! ( BENELUX országok, skandinávia !!!!) A különbség jól kirajzolódik az átlagéletkorok összehasonlításánál !!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

KTE: vereség az UTA Arad ellen

Nemzetközi felkészülési labdarúgó-mérkőzésen 4–2-es vereséget szenvedett Aradon a Kecskemét a… Tovább olvasom