Délmagyar logó

2018. 12. 16. vasárnap - Etelka, Aletta -4°C | 1°C Még több cikk.

Háztűznéző – meccstől meccsig

Ilyen is régen volt: a közelmúlt mérkőzéseit figyelembe véve negatív mérleget produkáltak a szegedi, a Csongrád megyei élvonalbeli csapatok: hat győzelem mellett hét vereséget regisztrálhattunk.
Ilyen is régen volt: a közelmúlt mérkőzéseit figyelembe véve negatív mérleget produkáltak a szegedi, a Csongrád megyei élvonalbeli csapatok: hat győzelem mellett hét vereséget regisztrálhattunk. A Pick kézilabdásai, a Szeviép kosarasai és a Floratom asztaliteniszezői két-két sikert könyvelhettek el; míg a fiaskókat a HNKC SE (női kézilabda), a Beton VE, a Legrand (utóbbi két férfi vízilabdacsapat kettőt-kettőt), a Hungerit (női vízipóló) és a Ferroép (férfi teke) szenvedte el. Mozgalmas napok, hetek következnek, a pontvadászatok, a kupák már a hajrákhoz érkeztek, és több együttesnél is az érem a tét.

A leghamarabb a Pick Szeged játszik, Kovács Péter edző tanítványai holnap Dunaújvárosban lépnek pályára, a fináléért. Amennyiben Mezeiék nyernek, már készülhetnek az MKB Veszprém elleni aranycsatára. A HNKC SE pénteken látogat a Vasas otthonába, míg a Szeviép-Szeged szombaton a Zalaegerszegnél vizitál. A Ferroép a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének a visszavágóján fogadja (szombat, 13 óra) a BKV Előre együttesét. A Floratomnak ma sorsolnak ellenfelet, a vízilabdások pedig csak a jövő héten szállnak újra – különböző tétekért, éremért, illetve helyezésért – medencébe.

HNKC SE
Legutóbbi tétmeccs eredménye, kézilabda NB I, rájátszás az 5–8. helyért, nők: HNKC SE–Cornexi-Alcoa 27–35 (14–11). Lapunk által a csapat legjobbjának választott játékos: Wolf Alexandra (negyedszer). Ebben a versengésben a HNKC legjobbja: Olga Nyikolajenko és Wolf négy-négy elsőséggel. Sérült/beteg: Theodora Bloj (idén már nem is játszhat). Az együttes legközelebbi mérkőzése, rájátszás az 5–8. helyért: Vasas–HNKC SE (április 28-án, pénteken 18 órakor). Helyezés: az alapszakaszt a 8. helyen zárta.

Pick Szeged

Legutóbbi tétmeccsek eredményei, kézilabda Magyar Kupa negyeddöntő, férfiak: Gyöngyös–Pick Szeged 18–33 (6–20), NB I, elődöntő, férfiak: Pick Szeged–Dunaferr 34–27 (18–14). Lapunk által a csapat legjobbjának választott játékosok (sorrendben): Szente Gábor (harmadszor), Ilyés Ferenc (negyedszer). Ebben a versengésben a Pick legjobbjai: Nenad Puljezevics és Ilyés négy-négy elsőséggel. Sérült/beteg: nincs. Az együttes legközelebbi mérkőzése: április 26. (szerda) 18 óra a Dunaferr vendégeként, az NB I elődöntőjében. Helyezés: a rájátszásban négy között van.

Szeviép-Szeged

Legutóbbi tétmeccsek eredményei, kosárlabda, NB I A csoport, rájátszás az 5–8. helyért, nők: Szeviép-Szeged–Szolnok 73–62 (21–16, 19–13, 17–22, 16–11), Szolnok–Szeviép-Szeged 61–74 (14–21, 19–19, 22–19, 6–15). Lapunk által a csapat legjobbjának választott játékosok (sorrendben): Szlimák Hajnalka (először), Török Szilvia (negyedszer). Ebben a versengésben a Szeviép legjobbja: Kajdacsi Judit nyolc elsőséggel. Sérült/beteg: Kajdacsi és Mészáros Kornélia. Az együttes legközelebbi mérkőzése, rájátszás az 5–6. helyért: április 29 (szombat) 17 órakor a Zalaegerszeg vendégeként. Helyezés: az alapszakaszt a 7. helyen zárta

Szeged Beton VE
Legutóbbi tétmeccsek eredményei, vízilabda OB I, férfiak: Domino-BHSE–Szeged Beton VE 10–3 (4–0, 2–0, 2–0, 2–3), Szeged Beton VE–Domino-BHSE 5–11 (0–4, 1–1, 3–4, 1–2). Lapunk által a csapat legjobbjának választott játékos: Barát Ferenc (harmadszor és negyedszer). Ebben a versengésben a Beton legjobbja: Komlósi Péter öt elsőséggel. Sérült/beteg: nincs. Az együttes legközelebbi mérkőzése: Vasas/Eger–Szeged-Beton VE (bronzmérkőzés, első találkozó, május 2.). Helyezés: az alapszakaszt a 4. helyen zárta.

Legrand-Szentesi VK

Legutóbbi tétmeccsek eredményei, vízilabda OB I, férfiak: Újpest–Legrand-Szentesi VK 12–4 (5–2, 2–2, 1–0, 4–0), Legrand-Szentesi VK–Újpest 5–8 (1–2, 1–3, 0–2, 3–1). Lapunk által a csapat legjobbjának választott játékos: nem volt ilyen, ill. Horváth Tamás (hetedszer). Ebben a versengésben a Legrand legjobbja: Horváth hét elsőséggel. Sérült/beteg: nincs. Az együttes legközelebbi mérkőzése: Szolnok–Legrand-Szentesi VK (a 7. helyért, első mérkőzés, május 3.). Helyezés: az alapszakaszt a 8. helyen zárta.

Hungerit-Szentesi VK

A középszakasz legutóbbi meccsének az eredménye, OB I, nők: Hungerit-Szentesi VK–Dunaújvárosi Főiskola 8–13 (1–3, 2–4, 3–3, 2–3). Lapunk által a csapat legjobbjának választott játékos: Tóth Andrea (negyedszer). Ebben a versengésben a Hungerit legjobbja: Tóth négy elsőséggel. Sérült/beteg: Győri Eszter (mandulagyulladás). Az együttes legközelebbi mérkőzése: Hungerit-Szentesi VK–BVSC (bronzmérkőzés, május 6.). Helyezés: az alapszakaszt a 3. helyen zárta.

Ferroép-Szeged

Legutóbbi tétmeccs eredménye, teke Magyar Kupa nyolcaddöntő, első mérkőzés, férfiak: BKV Előre–Ferroép-Szeged 9:7. A csapat legeredményesebb játékosa: Földesi Zsolt három győzelemmel. Sérült/beteg: nincs. Az együttes legközelebbi mérkőzése: április 29. (szombat), 13 óra, az MK-nyolcaddöntő visszavágója az újszegedi teke és bowlingcentrumban. Helyezés a bajnokságban: 1.

Floratom-Szeged AC

Legutóbbi tétmeccsek eredményei, asztalitenisz Extraliga, férfiak: Pécsi EAC–Floratom-Szeged AC 6–10, Floratom-Szeged AC–Harkány 10–1. A csapat legeredményesebb játékosai (sorrendben): Dudás, Bohács, Kriston három-három, illetve Dudás négy győzelemmel. Sérült/beteg: nincs. Az együttes legközelebbi mérkőzései: ma sorsolnak. Helyezés: az alapszakasz második körét az 1. helyen zárta.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Első helyen áll a Floratom-Szeged

Kettős győzelemmel fejezte be a férfi asztalitenisz Extraliga alapszakaszát a Floratom-Szegedi AC. A… Tovább olvasom