Fotó: Karnok Csaba

Élő tv adásban jelentette be a MOL-PICK Szeged, hosszabbított irányítójával

A Sport1 Tv Harmadik félidő című műsorában jelentette be a MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapatának elnöke, Dr. Szűcs Ernő Péter, hogy Dean Bombac 2024 nyaráig meghosszabbította szerződését a klubbal. Korábbi kontraktusa 2021. június 30-ig szólt.

2018 nyarán két év kielcei kitérő után igazolt vissza Szegedre Dean Bombac, aki 2014 és 2016 között már a Tisza-parti együttest erősítette. Visszatérésekor három szezonra állapodott meg a klubbal, ezt a szerződést újították most meg a felek 2024. június 30-ig.

A 30 éves közönségkedvenc irányító a 2019–2020-as idényben 47 gólt lőtt az NB I-ben, míg a Bajnokok Ligájában 31-szer vette be az ellenfelek kapuját. A szlovén válogatottal a januári Európa-bajnokságon a negyedik helyen végzett, csapata ötödik legeredményesebb játékosa volt 24 találattal. A torna során kétszer is a meccs legjobbjának választották meg.

– Öntsünk tiszta vizet a pohárba, jó hírekkel szolgálhatok a szegedi szurkolóknak. 2024 nyaráig szerződést hosszabbítottunk Dekivel – közölte a Sport1 Tv Harmadik félidő című műsorában a MOL-PICK Szeged igazgatósági elnöke, Dr. Szűcs Ernő Péter.

– A második otthonom Szeged! Egy élsportoló mindig arról álmodik, hogy ilyen kézilabdát szerető helyen sportolhasson. Ami nagyon fontos, az az, hogy a családom is jól érzi magát, így örömmel hosszabbítottam meg a szerződésem. Hálás vagyok a sorsnak, hogy Szegeden játszhatom, komoly céljaink vannak a csapattal, és én ehhez szeretnék hozzájárulni – idézi a klubhonlap Dean Bombac szavait.

Hozzászólások