Görög és szerb játékost igazolt a Szegedi Férfi Vízilabdacsapat

Két új játékos leigazolását jelentette be az OB I-es Szegedi Férfi Vízilabdacsapat. A szerb Nikola Bogdanovics és a görög Aggelos Foskolos érkezik Szabó Zoltán együtteséhez.

– Teljes a keretünk – nyilatkozta dr. Molnár Tamás, a Szeged Férfi Vízilabdacsapat ügyvezetője -, sikerült megállapodnunk a szerb Nikola Bogdanoviccsal és a görög Aggelos Foskolosszal. Mindkét légiós komoly erősítést jelent, így a nyáron csatlakoznak a Szegedi Férfi Vízilabdacsapathoz.

– Mindketten szerepeltek hazájuk utánpótlás-válogatottjában – vette át a szót az OB I-es csapat vezetőedzője, Szabó Zoltán -, és mindketten izgalommal várják a szegedi időszakot. Céljuk, hogy bekerüljenek országuk felnőtt válogatottjába, így ez a mentalitás nagyon szimpatikus volt nekem. Nikola a montenegrói Budva csapatában szerepelt, ahol a legeredményesebb játékos volt, a Jadran Herceg Novi elleni kupadöntőn hét gólt szerzett. Komplex játékos, több poszton bevethető, de kapásoldalon érzi magát a legjobban. Aggelos az Etnikos csapatát erősítette, center, kiváló vízilabdás, ott kopogtat a görög felnőtt válogatott ajtaján. Szedmák Dávid mellett nagy szükségünk volt egy ilyen játékosra, örülök annak, hogy sikerült vele megegyeznünk.

A Szegedi Férfi Vízilabdacsapat július 15-én kezdi el a felkészülést a Szabó Zoltán, Barna Tamás edzőpáros irányításával.