Így is szép volt, fiúk! - vereségével 10. helyen zárt a Metalcom Szentes

A 9. helyért zajló, Pécs elleni párharc második, idegenbeli mérkőzésén is vereséget szenvedett a Metalcom Szentes, így a 10. pozícióban zárta a férfi vízilabda OB I-es szezont.

Remekül kezdtek a Kurca-partiak, hiszen négy perc után már 2–0-ra vezettek, és a háromgólos előnyért is támadtak emberelőnyben, de nem sikerült meglépni, a hazaiak pedig fordítottak. Az utolsó percekben kétszer is támadott az ötméterespárbaj kiharcolásáért a Metalcom, de nem jött össze az egyenlítés.

Pellei Csaba: – A vereség ellenére szép szezont zártunk, a 9. hely megszerzése csak hab lett volna a tortán. Változatlan költségvetéssel 11 ponttal többet szereztünk, mint tavaly, így jár a gratuláció mindenkinek!

Pécs–Metalcom Szentes 7–6 (2–2, 3–1, 1–1, 1–2)
Férfi vízilabda OB I, rájátszás a 9. helyért, 2. mérkőzés. Pécs, 200 néző. Vezette: Marjay, Tordai.
Pécs: Józsa – Horváth 1, Csaba, Csacsovszky E. 2, Csacsovszky A., Chilkó 2, Rakonjac. Csere: Zerinváry 1, Turnai, Jakab 1, Gál, Krizsán, Opacak. Vezetőedző: Lukács Gergely.
Metalcom Szentes: Meixner – Kiss, Pellei K. 1, Vörös 1, Tóth, Kuzmenko, Kriszoszpatisz 1. Csere: Kókai, Nagy 2, Bozó, Hegedűs, Pellei F., Somogyi 1. Vezetőedző: Pellei Csaba.
Gól – emberelőnyből: 13/4, ill. 13/2.
Ötméteresből: 1/0, ill. 1/1.
Kipontozódott: Krizsán, ill. Kókai, Hegedűs.
Az egyik fél második győzelméig tartó párharc végeredménye: 2–0 a Pécs javára.