Ismerős játékosokat hozott vissza a Mórahalom

Több, korábban a Homokhátságon megfordult játékossal erősítette meg a keretét a megyei I. osztály újonca, a Mórahalom. A megyekettő bajnokánál cél a fiatalok fejlődése, de nyomás nélkül várják az új idényt.

Három hete edzésben vannak már a mórahalmi labdarúgók: a megyei I. osztály újonca a tesztmeccsek sorát még nem nyitotta meg. Bőven lesz viszont erre lehetősége, hiszen július utolsó napján a Sándorfalva elleni idegenbeli kupamérkőzés lesz a megyei labdarúgás új szezonjának nyitánya, a homokhátiak pedig egyértelműen a felkészülés részeként tekintenek a magyarkupa-selejtezőre is.

Mint azt Hevesi Tibor, a csapat edzője elmondta, a megyekettőben bajnoki címet szerzett kerettagok számára felajánlották a megyeegyes folytatás lehetőségét, így csak azok távoztak, akik nem kívántak élni ezzel, vagy a munkahelyi elfoglaltság miatt nem tudták vállalni. Dobák Arnold, Németh Péter, Szűcs Ervin, Danicsipak Norbert, Trója János, Ótott-Kovács Szabolcs és Ótott-Kovács Dániel nem tart a csapattal a továbbiakban. Pótlásukra érkezett Szabadi Norbert és Baji Renátó Kelebiáról, Szalma Gergely Röszkéről, a kapus Szatmári Róbert Kiskunfélegyházáról, Bacsa Dániel a Móravárosi Kinizsitől érkezett, Puhalák Nimród pedig újrakezdi a futballt, ő legutóbb az Ásotthalomban futballozott.

Bokányi (jobbról) újra a megyeegyben játszik. FOTÓ: KARNOK CSABA
Bokányi (jobbról) újra a megyeegyben játszik. FOTÓ: KARNOK CSABA

– Mindenképpen rutinra volt szükségünk a fiatalok mellé, így ennek tudatában pótoltuk a távozóinkat. Örülök ennek, hogy várhatóan egy erős bajnokság vár ránk, hiszen ebben a környezetben tudnak igazán fejlődni a fiataljaink. Nincs rajtunk eredménykényszer, meglátjuk, hogy ezzel az edzésmunkával hova tudunk kerülni egy fél év alatt, persze semmiképp sem szeretnénk, ha kiesési gondjaink lennének – fejtette ki Hevesi Tibor.

A tréner hozzátette, úgy érzi, ahhoz, hogy összeálljon az új idény mórahalmi csapata, még időre van szükségük, így nem is tervezik, hogy a rajtig módosulna a keret összetétele.