Rangadó lesz Algyőn, Szegeden és Bordányban is a tizedik fordulóban

A tizedik fordulóval folytatódik a megyei I. osztály, amely során a Hódmezővásárhelyi FC és az SZVSE is nehéz meccs előtt áll a bajnokesélyes csapatok közül, míg az egyetlen vasárnapi meccs is komoly derbit tartogat.

A mérkőzésekre ezúttal Dósa Rácz Pál tippelt, aki a Csongrád Kunság Aszfalt U13-as csapatának edzőjeként dolgozik.

Makó–Csongrád-Kunság Aszfalt
Szombat, 14.30. Vezeti: Kakuk Szabolcs (Gargya, Fodor).
– Ha az eszemre hallgatok, sima makói győzelem, ha a szívemre, akkor csongrádi. A realitásoknál ma­­radva a Csongrádnak egy pont is bravúr lenne.

Algyő–HFC
Szombat, 14.30. Vezeti: Szöllősi Ferenc (Kócsó, Halász).
– Az Algyő nehezen kezdte a bajnokságot, viszont visszatalált a régi énjére. A HFC egyértelműen bajnokaspiráns, háromesélyes mérkőzésen a döntetlent vélem reálisnak.

UTC–Röszke
Szombat, 14.30. Vezeti: Kőhalmi Attila (Halász, Szűcs).
– Két középcsapat, egyaránt meglepő eredményekkel, hol pozitív, hol negatív eredményekkel. Itt is a döntetlent érezném az igazságos eredménynek, bár az UTC pályáján nehéz jósolni, mert a pálya befolyásolja a csapatok teljesítményét.

Kiskundorozsma–Szentesi Kinizsi
Szombat, 14.30. Vezeti: Szabó László (Vida, Virág).
– Sajnálom, de egyben na­­gyon szurkolok Némethy László edzőkollégának. A szívemre hallgatva bízom benne, hogy a szentesieknek végre összejön a siker, és nyernek idegenben.

SZVSE–Mórahalom
Szombat, 14.30. Vezeti: Holczimmer Tamás (Benedeczki, Bata).
– Tavaly a Csanytelek edzőjeként volt alkalmam találkozni a Mórahalommal, akkor is egy nagyon szimpatikus, jó futballt játszó társaság volt. Az SZVSE fel szeretne jutni, de meglepetést érzek, a Mórahalom pontot vesz el a Vasutasoktól.

Bordány–Tiszasziget
Vasárnap, 14.30. Vezeti: Virág András (Borbás, Sza­bó).
– A hazai trénert, Tóth Jánost a megye egyik legjobb edzőjének tartom, ahol dolgozott, mindenhol csapatot csinált. A Tiszaszigetet láttam múlt héten Csongrádon, ahol nem volt meggyőző, így egyértelmű hazai sikert várok.

A további megyei program
Megyei II. osztály
, 10. forduló. Szombat, 14.30: Balástya–Makó II., Deszk–Üllés, FK 1899 Szeged–Csengele, St. Mihály–Sándorfalva, ContiTech-Apátfalva–Mindszent, Mártély–Baks. Vasárnap, 14.30: HFC II.–SZVSE II., Csanytelek–Tömörkény.

Megyei III. osztály, 10. for­­duló. Szombat, 14.30: Zá­kányszék–Bordány II., Csanádpalota-Gyálarét, Újszentiván–Dóc. Vasárnap, 10 óra: Pázsit SE–Kiszombor. 14.30: Földeák–Ruzsa, Szegvár–Kistelek, Öttömös–Fábiánsebestyén, Nagymágocs–Szentesi Ki­­nizsi II.

Megyei IV. osztály, Ho­mokháti csoport, 9. forduló. Szombat, 14.30: Csanytelek II.–UTC II., Csongrád II.–Tömörkény II., Ásotthalom–Domaszék. 15 óra: Pusztamérges–Kiskundorozsma II. Vasárnap, 14.30: Szatymaz–Ópusztaszer. A Sándorfalva II. szabadnapos.
Tisza–Maros csoport, 9. forduló. Szombat, 14.30: Szikáncs–Kübekháza, Eperjes–Fábiánsebestyén II.–Kecskés. Vasárnap, 14.30: Móravárosi Kinizsi–Nagylak, Szőreg–Pitvaros, Maroslele–Maros-menti UFC.

Hozzászólások