Sűrű hét nap áll a Szeged-Csanád GA mögött, van mire alapozni

Három meccset játszott eddig az NB II-ben a Szeged-Csanád Grosics Akadémia, amelynek ez alatt ,,mindenből kijutott".


A csapat védője csalódott a Haladás elleni döntetlen után, de pozitívan tekint a jövőbe.

– Mindenekelőtt nagy gratuláció a csapat összes tagjának – kezdte Mohl Dávid, a Szeged–Csanád GA játékosa a Haladás elleni döntetlent követően. A magyar bajnok vé­­­dő a nyáron éppen a szombathelyiektől szerződött az NB II-ben újonc csapathoz, korábbi klubja pedig egy hosszabbításban szerzett góllal mentette döntetlenre a meccset.

– Mindannyiunk nevében el­mondhatom, a mérkőzést követően nagyon csalódott voltam. A Haladás korábban is egyenlíthe­tett volna, ám a kiváló teljesítményt bemutató fiatal játékosunk ezt több esetben megakadályozta, de mi is növelhettük volna az előnyünket, ha az utolsó átadások, vagy a befejezések pontosabbak. A jövőben könyörtelenebbül ki kell használni az ilyen helyzeteket, és totális koncentráltsággal kell játszanunk, akkor megszerezzük a 3 pontot – nyilatkozta Mohl Dávid.

A Budafok elleni vereséget kö­vetően Balmazújvárosban győzni tudott Joao Janeiro csapata, majd jött a Haladás elleni döntetlen.

– Három különböző eredmény, három különböző kezdő ti­­zenegy, viszont a felfogásunk azonos. Számomra az első meccs eredménye nem reális, a balmazújvárosi meccs kötelező győzelemként volt megfogalmazva, a harmadik találkozó utólag bosszantó. Felemás a raj­­tunk, de bízom a javuló ered­­ményekben – tette hozzá.
Ezúttal nem rendeznek hétközi fordulót a másodosztályban, így a következő, Gyirmót elleni idegenbeli meccsre egy hete van felkészülnie Germán Tamáséknak.

– Minden meccs annyira ne­­héz, amennyire megnehezítjük magunknak. Építhetünk az elmúlt mérkőzésre, de csak akkor, ha hasznosítjuk a tanulságokat – zárta Mohl Dávid.