Délmagyar logó

2019. 04. 21. vasárnap - Konrád Még több cikk.

Hódi Mihálynak a futball a mindene

Sorozatunkban olyan edzőkkel, sportolókkal és sportvezetőkkel foglalkozunk, akik kikerültek a reflektorfényből. Hódi Mihály a Balástya megyei I. osztályban szereplő trénere felállt a kispadról.
– Egyszer már nyilatkoztam az okokról, nem vitás: nem úgy alakultak a dolgok, ahogyan elterveztem – kezdte a beszélgetést Hódi Mihály futballedző. – Szépen lépdeltünk előre a Balástya megyei I. osztályú labdarúgócsapatával, elindultunk egy úton. A nyáron több meghatározó játékos is bejelentette, hogy távozik, így pedig nem volt értelme tovább dolgozni. Egyelőre csapat nélkül vagyok, de bízom benne, hogy ismét edzést vezényelhetek, hiszen mindenem a futball.

Érdesség, hogy Hódi Mihály felesége, Hódi Zsuzsanna a SZAK női csapatával az NB I-es nagypályás szezonra készül. Idén jutott fel a szegedi együttes a legjobbak közé.

Hódi Mihály. Fotó: DM/DV
Hódi Mihály. Fotó: DM/DV

– A téma otthon természetesen a futball. Büszke vagyok Zsuzsára és a csapatára. Nagyon szorítok nekik, hogy sikerüljön a legmagasabb ligában is eredményesen és jól szerepelni. Már elkezdték a felkészülést, így sokat beszélgetünk arról, hogy mit csináljanak az edzéseken. Sajnos a civil életben is elveszítettem a munkám, így nem vagyok most jó passzban.
Hódi 2000-ben kezdett el edzősködni, női csapatnál, Sándorfalván látott munkához.

– Ezután a Tápé felnőttcsapatának lettem a trénere, valamikor nagypályán játszottam a klubban, így nagy örömmel tértem vissza edzőként. Három és fél évig a felnőtt női magyar labdarúgó-válogatott másodedzője is voltam, hatalmas élmény volt Vágó Attila mellett dolgoznom. Balástyán két idényt húztam le, szép emlékekkel távoztam a csapattól. Fiatal vagyok, így bízom benne, hogy újból trénerkedhetem majd.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Búvárúszás: az utolsó tréningek a vb előtt

A hajrájához érkezett a Szegedi Muréna Búvárklub versenyzőinek felkészülése. Tovább olvasom