Délmagyar logó

2019. 06. 25. kedd - Vilmos 21°C | 30°C Még több cikk.

Hüttner Csabának nem sikerült

A Démász-Szegedi VE-ből egyelőre biztos, hogy nyolc versenyző ott lesz az idei kajakos és kenus Európa-, majd világbajnokságon. Két nyitott kérdés még akadt, amely közül az egyik eldőlt. Nevezetesen az, hogy Hüttner Csabának nem sikerült bekerülnie a válogatottba.
A Démász-Szegedi VE-ből egyelőre biztos, hogy nyolc versenyző ott lesz az idei kajakos és kenus Európa-, majd világbajnokságon. Két nyitott kérdés még akadt, amely közül az egyik eldőlt. Nevezetesen az, hogy Hüttner Csabának nem sikerült bekerülnie a válogatottba. A Maty-éri olimpiai központban szombaton rendezték a kenu négyesek ezerméteres pótválogatóját, amelyen a Fürdök Gábor, Hüttner Csaba (mindkettő Démász-Szeged), Csabai Edvin (Kis-Duna SE), Sáfrán Mihály (Domino Honvéd) összeállítású kvartett kikapott a Mike Róbert, Metka Márton (mindkettő UTE), Balázs Gábor, Sáfrán Mátyás (mindkettő KSI) négyestől, így a győztes indulhat a világeseményeken.

A másik nyitott kérdés a kenus Vajda Attila esete, akinek a lába gyógyulásától függ, ott lehet-e az augusztus 17-én kezdődő szegedi vb-n.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fürdök és Horváth is vb-induló

A meglévő hat vb-indulóhoz (Janics, Keresztesi, Joób, Sík, Csamangó, Gyökös) tegnap a kenunégyesek… Tovább olvasom