Délmagyar logó

2019. 05. 23. csütörtök - Dezső Még több cikk.

Ilyés megérti a felháborodást

Lapunknál jelentkezett az a szegedi szurkoló, aki Ilyés Ferencnek beolvasott gyenge teljesítménye és a Veszprémhez való távozása miatt. A szegedi kézilabdás megérti, hogy a drukker felháborodott a gyenge játék láttán.
Fotó: Schmidt Andrea
Telefonon jelentkezett szerkesztőségünkben az a szegedi drukker, aki a Veszprém–Pick-mérkőzés végén (az előbbi nyert 35–23-ra) megragadta Ilyés Ferenc karját, és lekiabálta. A Pick-mérkőzésen rendszeresen részt vevő drukker arra kért bennünket, hogy a nevét ne írjuk le, de az utolsó betűig vállalja mindazt, amit az átlövőnek mondott, s most is hajlandó volt beszélni felháborodásának kiváltó okáról:

– Előrebocsátom, hogy én nem az a drukker vagyok, aki csak azért van ott a Pick Szeged kézilabda-mérkőzésein, mert az sikk, s hogy megmutassam magam. Mindig végigszurkoltam a mérkőzést, s azért se sajnálom a pénzt, hogy külföldre is elutazzak a csapattal. Ott voltam legutóbb Schaffhausenben is. De azt is állítom, hogy a veszprémi mérkőzésen én több energiát fordítottam a drukkolásra, mint Ilyés a játékra. Kettőt aludva a kritikán aluli játékra, most is ugyanaz a véleményem: szégyellje magát Ilyés, meg a többi is, hogy ennyire közömbösen játszott. Egy gól egy válogatott átlövőtől, azt hiszem, árulkodik a hozzáállásáról. Konkrétan tudom, hogy Ilyésnek nem elő-, hanem már aláírt szerződése van a Veszprémhez. Nem azért vagyok felháborodva, mert el akar menni, hanem azért, hogy miért éppen a Pick Szeged legnagyobb ellenfelét kell erősítenie? Nem volt elég annak idején Sándor, Oszlánczi, Mezei, Bartók, Buday, Eklemovics nekik. A Pick-vezetést pedig azért hibáztatom, mert nem tudják megtartani azokat, akik itt is nagyon beváltak. Az igazsághoz tartozik az is, hogy amikor én ezeket rövidebben elmondtam, akkor Ilyés nekem akart ugrani, de a többiek lefogták – mondta nem kis indulattal a Pick-drukker.

Jegyek elővételben

A Pick Szeged elnöksége úgy döntött, hogy csak csütörtökig lehet naponta 15 és 18 óra között elővételben megvásárolni a belépőt a vasárnap 13 órakor kezdődő Valladolid elleni BL-mérkőzésre. Mint ismert, a jegyárat módosították: az ülőhely 2000, míg az állóhely 1500 forintba kerül.

Beszéltünk a megvádolt Ilyés Ferenccel is, aki azt mondta, ő már nem foglalkozik ezzel a dologgal, s nem is akar tisztázni semmit.
– Nagyon megértem, hogy egy ilyen rossz Pick-játékon nagyon felháborodtak a szegedi drukkerek. Rosszul játszott a csapat, köztük én is. De ebből semmiféle következtetést nem kell levonni, hiszen még rengeteg lehetőségünk van arra, hogy kiköszörüljük a csorbát. Egyébként én már a szerdai Békés elleni bajnokira, de leginkább a vasárnap 13 órakor kezdődő Bajnokok Ligája-összecsapásra koncentrálok és készülök – jelentette ki a szegedi átlövő.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megmaradt a Szeged a Fradi mumusának

Sorozatban harmadik rangadógyőzelmét aratta a Szeged Beton VE férfi vízilabdacsapata. Az első két… Tovább olvasom