Délmagyar logó

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -4°C | 4°C Még több cikk.

Indulnak a csaták

Elkészült a Délmagyarország/Délvilág és a Szeged Városi Sportigazgatóság közös szervezésében rendezendő hagyományos Kék Mókus-kupa kispályás labdarúgótorna csoportjainak sorsolása.
Elkészült a Délmagyarország/Délvilág és a Szeged Városi Sportigazgatóság közös szervezésében rendezendő hagyományos Kék Mókus-kupa kispályás labdarúgótorna csoportjainak sorsolása. Az eseményre a nyílt kategóriában harminc, a 35 év felettieknél kilenc csapat nevezett. A fiataloknál két ötös és öt négyes, míg a szenioroknál egy-egy négyes és ötös csoportot alakítottak ki. A nyílt kategória A és B csoportjából három-három, a többi kvartettből kettő-kettő jut a legjobb tizenhat közé.

Az öregfiúknál lesz keresztbe játszás, azaz a csoportkör utáni elsők és másodikok kerülnek az elődöntőbe. A küzdelmek már a hét végén elkezdődnek, érdemes lesz mindegyik meccsre odafigyelni, de különösen a nyílt kategória D csoportjára, amelyben a megyei I. osztályú nagypályás bajnokságban éllovas Tisza Volán két csapata, az NB II-es Makót takaró Varga Pince, valamint az NB III-as Algyővel szinte egyenértékű Saller FC található.

A csoportok beosztása, nyílt kategória, A csoport: Turbó Kft., Kék Mókus, Pick Dáma, Korsó Café, Alfa Center Nyomda. B csoport: Szexxxy Csokoládé, Gringo's, 1. FC Árpádház, Tisza Volán U19, Higiénia Trade. C csoport: Hungarikum, Altax, Aston Kanál, Silver. D csoport: Szeged Plaza Junior, Szeged Plaza, Saller FC, Varga Pince. E csoport: Favor Trans, Charlton-Naturtex, Medirex Rt., Pörnye Gödör Söröző. F csoport: Kész Kft., Csaó FC, Rupesky Autóház, Első Beton. G csoport: El-Bitang Gól, Nagy Kft., Kékek, Fair-Play.
Öregfiúk, A csoport: Első Beton, Fit World, Naplovas Panzió, Építők, Favor Trans. B csoport: Siker, Gulyás Csárda, Kuszi FC, Ságvári Öregfiúk.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A nagy kedvenc emléke

A szegedi Lékó Péter idei utolsó versenyén, Moszkvában az első helyen végzett. A magyar játékos az… Tovább olvasom