Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

Kajak-kenu vb: Janics fantasztikus triplája

A zárónapon az 500 és 200 méteres finálékat rendezik a poznani síkvizi kajak-kenu vb. Janics egy nap alatt öt döntőben érdekelt: három arany és két ezüst a mérlege. Online tudósítás helyszíni interjúkkal.
Váltók
A női csapat révén egy ezüstérmet nyertek a magyarok a poznani kajak-kenu világbajnokság vasárnapi zárószámában, a 4x200 m-es váltóban, a küldöttség így összesen 6 arany-, 5 ezüst- és 1 bronzérmet szerzett a lengyelországi viadalon. 

A Janics Natasa, Paksy Tímea, Hegyi Zomilla, Vad Ninetta összeállítású női kajakstaféta a németek mögött lett második a döntőben. 
A férfi kajakos és kenus váltó egyformán a negyedik helyen végzett.

Janics örül
- Nagyon örülök mindhárom aranyérmemnek, bár az 500 méter egyes ezüstje miatt kicsit csalódott vagyok - mondta Janics, aki még a később sorra kerülő váltóban is szerephez jut.

- Abban a döntőben nagyon küzdöttem a hínárokkal, az utolsó száz méteren kétszer is beléjük akadtam. Nagyon kihajtottam magam, "meghaltam" a végére, ezért is volt jó, hogy négyesben aztán a csajok nagyon tolták alám a hajót, szinte alig kellett eveznem. Kétszázon minden remekül ment, egyesben és párosban is nagyon jók voltunk.

Korábban
Magyar szempontból már nincs tétje a K2 és C2 férfi döntőnek. A magyarok hat aranynál járnak, ebből Natasa hármat nyert. Legközelebb délután leszünk érdekeltek a váltókban, Natasa mellett Horváth Gábor is vízre száll.

13.01: újabb éremesély, női K2-ben a Kovács, Janics páros a vízen. A rajtnál az élen, féltávnál is vezetnek. Nincs kérdés, ezen a távon hatalmas fölénynek számító előnnyel, egy hajóval nyernek! Janics harmadik aranya, bravó, bravó, bravó.

12.52: Janics mosolygós eredményhirdetése után C1-ben van magyar döntős, Kovács Gergely. Az orosz Ivan Shtyl nyer, Kovács a hetedik. Francia ezüst, ukrán bronz.

Janics sikertörténete:
Janics sikertörténete: 200 méteren egyesben...

12.45: férfi K1-ben a brit McKeever a sprintkirály.

12.36: kicsit kavarnak a szervezők, Janicsék K1 200-as döntője most következik. Natasa visszavághat az 500-on nyerő ukránnak. Hajrá! Remek a rajt, remek a folytataás: arany a vége! A szegedi szupersztár boldogan fröcsköli magát, K4 500 után ismét olimpiai számban szerez aranyat! Bravó!

A következő A döntő, a C1 nők 200 méteres versenyen fél 1 után rajtol, a csúszás miatt nem tudni, pontosan mikor.

11.27: az utolsó 500-as döntő jön, Janics, Csipes, Kovács, Benedek összeállításban. Ez lesz Natasa második mai döntője. Ki hinné, ismét rossz a rajt. Nem méltó ez a vb-hez. Másodjára eljönnek. Magyar-német párharc, eddig német vezetéssel. Most már Natasáék előrébb, csak tartson ki. Hogy mennek, te jó ég. Fél hajóval nyerik a vébét! Bravó, lányok! Kovács Katalin 28. vb-címét nyerte, ezzel minden idők legeredményesebb női kajakosa. Német ezüst, lengyel bronz.

1. Magyarország (Janics Natasa, Csipes Tamara, Kovács Katalin, Benedek Dalma) 1:31.607
2. Németország (Fischer Fanny, Nicole Reinhardt, Katrin Wagner-Augustin, Tina Dietze) 1:32.795
3. Lengyelország (Karolina Nala, Aneta Konieczna, Sandra Pawelczak, Magdalena Krukowa)

...párosban
... párosban Koávcs Katalinnal...

11.16: Kozákék eredményhirdetése után a C2 fináléja jön, magyarok nélkül. 1000 méter után 500-on is román arany, Dumitrescu és Mihalachi végzett az élen.

11.08: na, negyedjére csak eljönnek. Rossz a magyar rajt. Fehérorosz arany, német ezüst, szerb bronz, csak magyar nyolcadik hely...

11.02: a fiúknál rossz az első rajt, így Kammerer és Kucsera másodjára is nekivághat. Az ötösön mennek. Hát, a második is rossz, legalábbis úgy tűnik. Nem tudni, mi van a rajtgéppel. Három a magyar igazság? Nem. Majd talán négy. Megint nem jó a rajt, nehéz elhinni, hogy megint a versenyzők hibáztak...

10.47: női páros, magyar címvédővel. A Szabó, Kozák duó aranyesélyesként rajtol. Féltávnál az elsők, és végre ki is tart az előny: egy hajóval nyernek, Szabó a tegnapi, Csipessel szerzett páros sikere után ezúttal is ünnepelhet. Végre, a mai első arany. Orosz ezüst, osztrák bronz.

1. Szabó Gabriella, Kozák Danuta (magyar) 1:40.064
2. Juliana Salahova, Anasztaszia Szergejeva (orosz) 1:41.628
3. Yvonne Schuring, Viktoria Schwarz (osztrák) 1:42.684

10.36: a kenu egyeseknél Korisánszky Péter képviseli hazánkat. A fehérorosz Harazháé az arany. Kínai ezüst Li Qiang révén, harmadik az üzbég Menkov. Korisánszy Péter nyolcadik lett.

10.31: Janics átvette az ezüstérmét. Nem túl mosolygós, látszik rajta, fényesebbet szeretett volna. Ma még lesz négy döntője javítani.

10.22: a férfiak döntője magyar nélkül rajtol el. A svéd Gustafsson nyert.

... és a négyes tagjaként is aranyérmet nyert.
... és a négyes tagjaként is aranyérmet nyert.
Fotók: MTI

10.18: elindultak! Natasa rögtön az élre áll, egy csapással vezet. Csak az ukrán tud menni vele. Egy hajóval mennek el a teljes mezőnytől. És megint az a fránya hajrá.... Második lett Natasa, az ukrán Osipenko-Radomska a világbajnok, Natasa tovább szaporítja a szegedi ezüstök számát. A brit Cawthorn nyerte a bronzot.

1. Inna Oszipenko-Radomszka (ukrán) 1:50.461
2. Janics Natasa (magyar) 1:50.625
3. Rachel Cawthorn (brit) 1:50.929

10.15: most állnak a rajtgépbe. Hajrá, Natasa!

10.07: B döntőket már rendeztek ma, sajnos magyar érdekeltségekkel: Szalai K1 500-on második, Széles Gábor és Varga Dávid első lett.

09.59: a mai program magyar szempontból a nők K1 500 méteres számával kezdődik. Szeged legeredményesebb sportolója, Janics Natasa az athéni olimpiai győzelme óta nem indult a "királynői" számban világeseményen, sőt, ez az első vb-je, így érthetően nagyon fontos számára a siker.

A mai program: 10.17: női K1 (Janics Natasa); 10.35: C1 (Korisánszki Péter); 10.48: női K2 (Szabó G., Kozák Danuta); 11.01: férfi K2 (Kammerer, Kucsera Gábor); 11.27: K4 (Janics, Csipes, Kovács K., Benedek Dalma).


Késő délután

18.55:

18.38:
A Poznanban zajló kajak-kenu-világbajnokságon a női kajakosok 5000 méteres versenyszámát Folláth Vivien 22:44.927 perces eredménnyel nagyon magabiztosan nyerte meg. A második helyezett fehérorosz Marina Paltaran 22:53.079-cel, míg a bronzérmes finn Anne Rikala 23:07.683-mal végzett a magyar aranyérmes mögött. A táv idén először került fel a világbajnoki programba. A női kajakosoknál húszan álltak rajthoz ebben a számban, két versenyzőt kizártak.

18.15: A késő délutáni programban két szegedinek szoríthatunk. C1-ben a német Ronald Verche végzett az élen, míg Fürdök Gábor a rajt után azonnal beborult, így kiesett.
- Túl szűken voltunk, alig egy méterre egymástól, ám ezt hiába mondtam a versenybíróknak. Én egy lengyellel küzdöttem a rajtnál, majd olyan ütést kaptam, hogy kirepültem a hajóból. Világcsúcsot értem el, hiszen három csapás után befejeződött számomra a vébé - mondta jó félórával a verseny után már kesernyés humorral Fürdök Gábor.

A szervezők egyébként megint nem álltak a helyzet magaslatán, hiszen a 16.35-re meghirdetett rajt jó negyven perccel késéssel indult el - és abban sem volt sok köszönte, legalábbis szegedi szempontból.
Így pedig az egész program csúszott, a másik szegedi, Gyökös Lajos (K1) körülbelől fél hétkor indul el.

Délután
A szombat délutáni selejtezőkből a hét magyar egység közül csak négy jutott be a 200 m-es táv vasárnapi döntőibe a poznani kajak-kenu világbajnokságon. A férfiaknál a kajakos Molnár Péternek és a Dombi Rudolf, Beé István duónak, a kenusoknál pedig a Kovács Gergely, Végh Attila párosnak nem sikerült kvalifikálnia magát a legjobb kilenc közé. 

A címvédésre készülő Kovács Katalin, Janics Natasa kajakos duó megnyerte előfutamát, ezzel megspórolta magának a középfutamot, ugyanis ebben a számban az első hely egyből finálét ért. Az első fordulóban a tavalyi vb-n egyesben is győztes Janics (K-1) szintén elsőként haladt át a célvonalon, de akárcsak a férfiak hasonló számában érdekelt Molnár és a kenus Kovács G. (mindkettő 2. hely), valamint a kajakos Dombi, Beé (3.) és a kenus Kovács G., Végh (5.) duó esetében, ez csak a középfutamos folytatást jelentette.

Ötödik lett előfutamában a vb-n ezúttal debütáló női kenu egyes számban versenyző Marschalkó Alexandra is, aki ezzel szintén "pótvizsgára" kényszerült. Az utóbbi szám első futama egyébként igencsak nagy derültséget okozott a lelátón és a parton, az angolai résztvevő ugyanis sokadszorra sem tudott beállni a rajtgépbe, emiatt pedig mintegy tíz percet állt a viadal. 

A középfutamok során aztán Janics ismét elsőként, Kovács G. másodikként, Marschalkó pedig harmadikként haladt át a célvonalon - ez mindegyikük esetében finálét ért. Molnár ugyanakkor csak negyedikként, a Kovács G., Végh kenupáros pedig csupán hatodikként ért be középfutamában, s ez nem volt elég a legjobb kilenc közé kerüléshez, míg a Dombi, Beé kajakos duó röviddel a cél előtt beborult a vízbe, s így kiesett.

Délelőtt
12.02: Szabó Gabriella: - Tudtuk az edzések alapján, ha jól megyünk és nem követünk el hibát, csakis ki lehetünk az elsők.
Csipes Tamara: - Az a jó, ha minél nagyobb különbséggel nyerünk, ez most sikerült is. Apa (az egykori kiválóság, Csipes Ferenc - a szerk.) azt mondta, ha nem nyerünk, ne is szálljunk ki a hajóból.

Szabó és Csipes, az aranyduó.
Csipes és Szabó, az aranyduó.
Fotó: MTI

11.50: Tóth Márton: - Bíztunk benne, hogy jól megyünk, titkon azért számítottunk a jó eredményre. A világ élvonalába jutottunk, de nincs megállás. Mi adhat erőt a jövő évi, szegedi vb előtt, ha nem ez a bronz. Várom már a Maty-éri viadalt, mert ott 200-tól a közönségre is számíthatunk.
Mike Róbert: - Kétszáz méterrel a vége előttmég azt hittem, másodikok vagyunk. A mezőny erős, a cél viszont minden évben az, hogy egy kicsit előbbre lépjünk.

11.41: női K2 finálé Szabó és Csipes szereplésével, aranyeséllyel. Féltávnál egy hajóval vezetnek a mieink. Meglesz? Meglesz! Két hajóval nyernek, végre megvan az első magyar arany! 3 másodperccel vertük a németeket, harmadik az orosz egység.

1. Szabó Gabriella, Csipes Tamara (magyar) 3:34.300
2. Carolin Leonhardt, Silke Hörmann  (német) 3:37.426
3. Juliana Szalahova, Anasztaszja Szergejeva (orosz) 3:37.554

11.36: Vereckei Ákos: - Nagyon jó versenyt mentünk, a poznani körülményekre pedig nem lehet felkészülni. A rajt utáni 6-700 métere között belementünk egy hatalmas hullámba, ekkor úgy látszódhatott, mintha lassulnánk, és sajnos ez el is döntötte a csatát.
Kammerer Zoltán: - Életünk pályáját teljesítettük - egészen addig az átkozott hullámig. Ötszáz méternél nem is kellett indítanunk, olyan jól haladt a hajó. Úgy éreztem magam, mint ahogy a Titanic érezhette magát a jégheggyel.

11.25: a férfi kajak négyes fináléja jön, magyarok nélkül. Nagyon ritka az ilyen eset, talán lassan világossá válik, nem voltak rendben a kapitány válogatási elvei... Francia arany a vége.

11.22: - Nagyon boldog vagyok, de egy kicsit sajnálom, hogy nem sikerült az első hely, mert csak picin, negyvennyolc századon múlott. Szerettem volna elkapni Menkovot, de a végén már nehéz volt lapátolni, pedig jó lett volna egy kicsivel gyorsabb csapásszámmal haladni. Amin ezen az éven keresztül mentem, ahhoz képest ez az ezüstérem arannyal ér fel. Azért különösen sajnálom, hogy nem nyertem, mert az elsőséget édesapámnak ajánlottam a születésnapjára, amelyen szerdán nem lehettem ott, mert indultunk a vébére. Londonban meglesz az az arany! - mondta a delmagyar.hu-nak Poznanban Vajda Attila olimpiai bajnok szegedi kenus.

11.13: C2-ben Tóth és Mike hajrázik remekül. Dobogós helyen haladnak. Kisebb meglepetés, de nagyon pozitív: bronzérmesként zárt a magyar egység. Román arany, fehérorosz ezüst.

10.58: K2 1000-en a rutinos duó, Kammerer és Vereczkei versenyez. De hogy! Fantasztikusan mennek, fej-fej mellett a németekkel. Sőt vezettek is, de Kovácshoz hasonlóan a végén a németek beelőztek. Második a magyar hajó, három tizeden múlt. Zúg a "Szép volt, fiúk!" Poznanban, és valóban, Kammereréktől ez remek eredmény. Harmadik az orosz duó.

1. Martin Hollstein, Andreas Ihle  (német) 3:13.024
2. Kammerer Zoltán, Vereckei Ákos (magyar) 3:13.204
3. Ilja Medvegyev, Anton Rjakov  (orosz) 3:15.736

10.54: - Ez az évem igen hullámzó, ennél többre vagyok képes, de most ennyi sikerült. Most érzékelem csak igazán, milyen nagy dolog, hogy évtizedek óta az élmezőnyben vagyok - mondta a delmagyar.hu-nak Poznanban Kovács Katalin, a K1 1000 méter ezüstérme után.

V
Vajdának ezüst jutott Poznanban.
Fotó: MTI

10.43: és akkor amire ma mindenki vár Szegeden: Vajda Attila most az aranyért rajtol. Attila az elején a 3-6. helyen lapátol. Féltávnál ötödik, a vezető duó két hajóval előrébb. Ahogy vártuk, remek hajrával jön fel a szegedi, és a második helyig evez! Kicsivel ugyan, de az üzbég Menkov mögött ér célba, mindössze 48 századdal maradt le a szegedi klasszis. Harmadik a német Brendel. Remek evezést láthattunk Vajdától!

1. Vagyim Menkov (üzbég) 3:51.721
2. Vajda Attila (magyar) 3:51.921
3. Sebastian Brendel (német) 3:53.837

10.30: a K1 1000 döntőjében nincs magyar, Kucsera csak C döntőig jutott, ahol harmadik lett... Címvédést láthattunk, a német Hoff elsőként ért célba, a brit Brabants a második, a bulgár Yurenia a harmadik.

10.18: kis szünet a magyar döntőkben, 10.40-től Vajda Attila szerezheti meg az első aranyat.

K
Kovács a hajráig vezetett egyesben.
Fotó: MTI

10.10: jön a női egyes, Kovács Katalin aranyesélyesként vág neki az 1000 méternek. Kovács féltávnál fél hajóval vezet, csak a német Weber tudja vele tartani a tempót. A magyar klasszis teljesen "beállt" a végére, lelassult, de a második helyre azért be tudott jönni, Weber két hajóval nyert, harmadik a svéd Paldanius. Nincs meg a sporttörténelmi 28. vb-arany - egyelőre...

1. Franziska Weber (német) 3:57.544
2. Kovács Katalin (magyar) 4:00.124
3. Sofia Paldanius  (svéd) 4:00.280

10.06: a kenu négyesek kezdték meg a vb-döntők sorát. A magyar egység féltávnál az 5-6. helyez lapátol, fehérorosz vezetés. Meg is nyerik a futamot, román ezüst, német bronz, a magyar egység, Széles Gábor, Varga Dávid, Sarudi Pál és Nagy Péter a hatodik lett. 

1. Fehéroroszország
2. Románia
3. Németország
…6. Magyarország (Széles Gábor, Varga Dávid, Nagy Péter, Sarudi Pál)

A mai program: 1000 m, ma 10.03: C4 (Széles Gábor, Varga Dávid, Sarudi Pál, Nagy Péter); 10.10: női K1 (Kovács Katalin); 10.40: C1 (Vajda Attila); 10.55: férfi K2 (Kammerer Zoltán, Vereckei Ákos); 11.10: C2 (Tóth Márton, Mike Róbert); 11.40: női K2 (Szabó Gabriella, Csipes Tamara).

Korábban    
Talán a világ legszebb vízi létesítménye a poznani. Az idei kajakos és kenus sík vízi, gyorsasági világbajnokság helyszíne, a Málta-tó és környéke az esztendő minden évszakában vonzó. Nyáron fürdésre – azért nem biztos, hogy legális lenne egy merülés –, kerékpározásra, túrázásra csábít, télen például a borderkrosszozók vehetik birtokukba, hiszen egy lejtő biztosítja számukra hóesés esetén az ideális versenypályát, a tavasz sportága a golf, amelyet egy minipályán lehet űzni, míg az őszi levélhullás időszakában kéz a kézben elég csak körbesétálni a hatalmas létesítményt. Talán, sőt inkább kijelentjük, biztosan a világ legszebb, vízi sportok rendezésére alkalmas környezete a lengyel zöldövezet.

De nem a legjobb a vízfelületet illetően. Ezt többen is megerősítették, közülük a huszonhétszeres világbajnok, kétszeres olimpiai első Kovács Katalin (Honvéd) kifakadása mindennél többet elmond. A kiválóság szerint vb-rendezésre alkalmatlan a víz, amelyen olyan kajakozni vagy kenuzni, mintha hullámokon lovagolna. A kiszámíthatatlanság jó ismerői azok a versenyzők, akik budapesti, győri, paksi sportolóként a Duna, szolnoki, szegedi illetőségűként pedig a Tisza hullámain nőttek fel. Ám őket is képes elkényeztetni egy létesítmény. És akkor elérkeztünk a szegedi Maty-érhez, annak vízfelületéhez, amely minden versenyző álma, egyben a poznanival ellentétben reális értékmérője. Erre mondják azonban az edzők: mindenkinek egyformán hullámos vagy sima a víz, de Szegeden még sosem fordult elő olyan, hogy a szurkolókat – esetünkben épp a magyarokat – három különböző helyről küldjék el, mert a VIP-szektor szemében hangosak, vagy hogy a versenybíró rajtjele alig hallható. Csak hát a kényeztető Maty-ér...

Döntősök. Vajda Attila... Fotó: MTI
Döntősök. Vajda Attila...
Fotó: MTI

Kényeztetés kapcsán a magyar válogatott tagjai sem állnak rosszul. A poznani vb eddig eltelt két versenynapján számtalan elő- és középfutam volt, de talán csak Kucsera Gábor (K1 1000 m, C döntő) és a Storcz Botond szövetségi kapitány által favorizált, az Eb-n még második, most azonban csak a B döntőig jutó egység (K4 1000 m) eredménye csalódás. A többiek hozták az elvárhatót és az A döntőt. Így például az EDF Démász-Szegedi VE-ből a két olimpiai bajnok, Vajda Attila, aki C1 1000 m-en középfutamot nyerve finalista, illetve Janics Natasa, aki az öt számából kettőben (K1 500 és K4 500 méter) már döntős.

...és Janics Natasa is olimpiai bajnokhoz méltó teljesítménnyel lett finalista. Fotó: MTI
...és Janics Natasa is olimpiai bajnokhoz méltó teljesítménnyel lett finalista. Fotó: MTI

Ma 10 órától az 1000 méteres A döntőkben hat (nyolc a maximum), holnap 10.13-tól az 500 méteres A döntőkben öt (itt hét a plafon) magyar egységnek szurkolhatunk. És akkor még nem beszéltünk az 5000 és a 200 méteres számokról, illetve a váltókról. Ötezren két szegedi, Fürdök Gábor (C1) és Gyökös Lajos (K1) érdekelt, a sprintszámokban Janics duplázik, a váltóban pedig Janics mellett Horváth Gábor is bemutatkozik.
Ne feledjük: kényeztetésből sosem elég.

Szegediek mondták

Vajda Attila: – Poznanról nincsenek jó emlékeim, mert 2005-ben az Eb-n csak negyedik lettem, de már akkor is meg kellett küzdenem a hullámokkal, és kis híján elsüllyedt a hajóm. Most rutinosabb vagyok, a rossz időt is tudom kezelni, és partiban voltam az ellenfelekkel.

Janics Natasa (a K1 500 méteres középdöntő után): – Maradt még bennem tartalék, most inkább a biztosra törekedtem, és ez elég volt a középfutam sikeréhez. Öt számban vagyok érdekelt, nem lehet mindig, minden egyes futamban száz százalékot nyújtani.

Magyar A döntősök

1000 m, ma 10.03: C4 (Széles Gábor, Varga Dávid, Sarudi Pál, Nagy Péter); 10.10: női K1 (Kovács Katalin); 10.40: C1 (Vajda Attila); 10.55: férfi K2 (Kammerer Zoltán, Vereckei Ákos); 11.10: C2 (Tóth Márton, Mike Róbert); 11.40: női K2 (Szabó Gabriella, Csipes Tamara). 500 m, holnap, 10.17: női K1 (Janics Natasa); 10.35: C1 (Korisánszki Péter); 10.48: női K2 (Szabó G., Kozák Danuta); 11.01: férfi K2 (Kammerer, Kucsera Gábor); 11.27: K4 (Janics, Csipes, Kovács K., Benedek Dalma).

Olvasóink írták

 • 15. favágó 2010. augusztus 23. 09:52
  „Szép volt Nati! Szép volt Kati! Jó pihenést szép lányok!:-)”
 • 14. abrakapokusz 2010. augusztus 23. 08:42
  „Nekem nagyon tetszik Natasa szabadidő-felsőjén a címer alá hímzett SZeged felirat!”
 • 13. abrakapokusz 2010. augusztus 23. 08:34
  „Köszi Nati!”
 • 12. menyus87 2010. augusztus 22. 22:11
  „Gratulálok a magyaroknak és főleg Vajda Attilának, mert szépen felkészült a sérülése után!! Lesz abból még arany érem is 1000 méteren, mondjuk jövőre itt Szegeden, hajrá Attila!!”
 • 11. Martynko 2010. augusztus 22. 19:05
  „Grat Grat Grat!!!! Szep volt Natasa!!!! Koszonjuk Lanyok!!”
 • 10. unknown 2010. augusztus 22. 14:51
  „Szép volt Natasa! Szép volt lányok!”
 • 9. lila 2010. augusztus 22. 09:30
  „Én kifejezetten örülök, hogy nem ideálisak a körülmények. A versenyzőink hozzá vannak szokva a jó pályákhoz, és ez egy kicsit elkényelmesítheti őket.A biztonságos lapátolást nehéz körülmények között is gyakorolni kell!
  Sidney-ben borzalmas körülmények között csak azok tudtak nyerni, akik jól fel voltak készülve.Öröm volt nézni Natasát, vagy Kolót, hogy milyen magabiztosan irányították a hajójukat, míg mások a rajtgépbe sem akartak tudni beállni!
  Hajrá magyarok!”
 • 8. Esovaro 2010. augusztus 21. 21:59
  „En voltam parszor Poznanban es mindig a maltai parkban levo Novotel hotelben laktam. Ott voltam akkor is amikor epitettek 89-ben.A palya nyugat eszeknyugat , kelet delkelet orientacioju az uralkodo szelirany meg foleg eszeki,nem csoda ha nehez palya ez.Amugy szep hely az egesz .”
 • 7. yossarian14 2010. augusztus 21. 20:45
  „moderálva”
 • 6. bikanor 2010. augusztus 21. 18:17
  „Atti gratulálok, te vagy a király!!!
  Igaz, nem így terveztük, de ez is remek eredmény.

  "Ellenzéki", te meg inkább a hócipőbe írogassál hülyeségeket, és legalább a tudást és a kitartást tiszteld!”
 • 5. unknown 2010. augusztus 21. 17:24
  „Gratulálok földi (szőregi), most a BAJNOKOT (Vajda Attila) láthattuk!”
 • 4. zehn 2010. augusztus 21. 15:03
  „Ugyan nem ehhez szoktunk,de holnap talán majd jobban megy.”
 • 3. yossarian14 2010. augusztus 21. 14:18
  „moderálva”
 • 2. stevestone 2010. augusztus 21. 13:35
  „Ellenzéki!

  Te melyik döntőt nézted? Egyszer sem vezetett, a végén jött fel.”
 • 1. Ellenzéki 2010. augusztus 21. 12:53
  „Vajdának nem megy ez már!
  Kiégett a fazon!
  Vezető pozícióból úgy verték el, hogy még a nedves víz is porolt!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

KTE: hat gól a kecskeméti rangadón

A Kecskeméti TE 4–2-re nyert hazai pályán az újonc Szolnok ellen a labdarúgó NB I 4.… Tovább olvasom