Délmagyar logó

2019. 02. 22. péntek - Gerzson 0°C | 10°C Még több cikk.

Kajak-kenu Világkupa: Vajda arannyal zárt

Két arany-, négy ezüst- és két bronzérmet szereztek a magyar hajók a Maty-éri gyorsasági kajakos, kenus világkupa vasárnapi programjában, így a válogatott összesen hat elsőséggel zárt. A zárónapon C1 5000 méteren Vajda Attila magabiztosan győzött.

16.15: a további hat fináléból kettőben, női C2 500 méteren a Lakatos Zsanett, Takács Kincső páros, valamint a szegedi Vajda Attila révén C1 5000 méteren nyertek a magyarok aranyat. Vajda mögött Kiss Tamás második helyen végzett, míg Csay Renáta harmadik lett K1 5000 méteren.

A magyar csapat így összesítésben hat arany-, nyolc ezüst- és négy bronzéremmel zárta a világkupát - soha rosszabb versenyt!

Kajak-kenu Világkupa - vasárnap. Fotó: Karnok Csaba (képgaléria)

11.05:
köszönjük a délelőtti figyelmüket, a Maty-ér búcsúzik.

11.01: a délelőtti utolsó szám a női C1 200 méter Lakatos Zsanettel és takács Kincsővel. Sokáig úgy nézett ki, dobogós Lakatos is, ám végül az utolsó húzásnál beborult a magyar, így Takács révén az első és egyetlen éremnek örülhetünk 200 méteren.

10.55: kellene már egy érem kétszázon. Talán a női párosok megszerzik: Szilvásy, Szabó és Tóth Dzs., Hagymási hajója tehet érte sokat.  Nincs érem: hetedikek Tóthék, nyolcadikok Szilvásyék, miközben a szerbek az elsők.

10.50: a szegedi kettős, Horváth Gábor és Bozsik Attila a kétszázas fináléban, van még egy magyar egység: Lantos és Nagy P. hajója. Az orosz hajó az első, a Nagy P., Lantos egység negyedik, Horiék ötödikek.

Kajak-kenu Világkupa - vasárnap. Fotó: Karnok Csaba (képgaléria)

10.45:
a férfi párosok kétszázas mezőnyében nincs hazai hajó: sajnos a szegedi Sík Márton Beé Istvánnal korábban búcsúzott, illetve a B döntőben ötödik lett. A másik magyar duó, Hérics és Kadler a B döntőben második. Orosz, brit és szerb hajó végzett az első háromban. 

10.39: díjátadó a férfi kenu egyesek kétszázas mezőnyében. Nincs magyar a dobogón.

10.34: Kozák Danuta az ezer egyes után kétszázon is kipróbálja magát. Nem az ő műfaja: kilencedik lett, míg Vad Ninetta ötödik.

10.29: férfi C1 200 méter, amelyben az olimpiai döntő másodikja és harmadikja is ott van (a litván Suklin és az orosz Shtyl), míg Lantos Ádám ötödik helyen zár. Első Shtyl, második Suklin.

10.24: közben elindultak az első spintszám, a férfi K1 200 méteres A finálé résztvevői. Dudás Miklós és Tótka Sándor a mezőny középső felében végzett, egészen pontosan a békésszentandrási Tótka negyedik, Dudás ötödik.

Kajak-kenu Világkupa - vasárnap. Fotó: Karnok Csaba (képgaléria)

10.23:  megcsúszva, de eredményhirdetés következik: Dombvári állhat fel a dobogó második fokára. Sajnos, nem az elsőre.

10.12:  ismét két magyar: C1 500 méteren a C2 1000 méteren győztes duó széttérdelt, így Vasbányai és Mike egymás ellen harcol. No meg a fehérorosz Harazsával és az orosz Stokalovval. No és a lengyel Grzybowskival, aki nyer, míg Vasbányai dobogós: harmadik.

10.07: Dombvári Bence az egyetlen magyar a férfi K1 500 méteres A döntőben. Féltávnál negyedik a magyar, azaz jól tartja magát Poulsen (dán) és Jurenia (fehérorosz) mögött. Céfotós befutó... Dombvári érdekelt benne. Kiderül, hogy ő nyert. Micsoda hajrát nyitott! Nem semmi. Mégsem első... Az ausztrál Wallace centikkel megelőzte. Szóval még egy ezüst.

Kajak-kenu Világkupa - vasárnap. Fotó: Karnok Csaba (képgaléria)

10.02:
a női K4 500 méteres magyar egység (Szabó Gabriella, Kozák Danuta, Kovács Katalin, Fazekas Krisztina) olimpiai címvédő, a nagy rivális németek nincsenek a mezőnyben, viszont van egy másik magyar hajó, illetve a lengyelek és a fehéroroszok is erősek. A középfutamban a lengyelektől kikaptak Kozákék... A lengyelek nyernek, a magyarok másodikok. Csipes Ferenc, az egység edzője még tegnap azt mondta: a vb-t kell megnyerni. Úgy legyen! Mindenesetre a napot egy ezüsttel nyitjuk.

Vasárnap, 9.52: ismét itt a Maty-ér, jön három ötszázas, valamint hét kétszázas döntő. Az időjárás hideg, szeles, ám így is sokan választották vasárnap délelőtti elfoglaltságnak a nemzetközi versenyt. Reméljük, a tegnapi sikerek (négy arany-, négy ezüst- és két bronzérem) megismétlődnek. 

12.22: köszönjük egész délelőtti figyelmüket, holnap 10 órától ismét online-közvetítés következik a vasárnapi döntőkről.

Egy elégedett szegedi Vajda Attila: - Az volt a cél, hogy Brendelhez  minél közelebb, netán előtte legyek. Ez sikerült, jó verseny volt, és ezt mondta az edzőm, Vécsi Viktor is. Szóval jó az út, amin elindultunk. Brendel hozzám képest most jobb fomában van, már túlesett egy válogatón, jövő héten túl lesz a másodikon is, míg nekem két hét múlva lesz az első. Van még és hova mit fejlődnünk, hosszú idő van hátra a nemzetközi eseményekig, és még az is lehet, hogy idén elkaphatom. Az biztos, hogy a munkát úgy kell csinálni, ahogy eddig csináltuk.

Kajak-kenu Világkupa: aranyos szegedi hölgyek - GALÉRIA

Egy nagyon boldog szegedi-csongrádi Horváth Alexandra:
- Akkor vezettünk, amikor kellett: az utolsó öt méteren. Az utolsó szakaszon azt láttam, hogy előttünk van két hajó is, belehúztunk, aztán meg azt vettem észre, hogy mi vagyunk elől. Nagyon győzni akartam, mert a bátyám ma ünnepli a születésnapját.

12.05: eredményhirdetések jönnek, szám szerint hat.

12.02: indul a kenus négyesek döntője három hajóval. Az oroszok 200 méter után már nagyon vezetnek. Féltáv után még mindig az orosz hajó vezet a két magyar előtt. Egy hajóval nyer az orosz négyes, míg a két magyar sorrendjét célfotó dönti el.

11.54: már csak két négyes A döntő van hátra: előbb a kajakos, majd a kenus kvartettek csatája - utóbbiban garantált két érem, mivel két magyar hajó van a háromfős mezőnyben. Elindultak a férfi kajaknégyesek. Féltáv után az olimpiai ezüstérmes a Kammerer, Tóth, Kulifai, Paumann egység vezet. A szerbek az egykori magyar Holpert Ervin vezetésével közelítenek. És nyernek, megint második a magyar kajakos kvartett.

11.51: két német hölgy a dobogón: K1 1000 méteren Weber első, Wagner-Augustin pedig harmadik lett - köztük a lengyel Dzieniszewska. Aki helyesen kiejti az utóbbi nevet, Sport szeletet érdemel...

11.40: női K2 1000 méter, ismét két magyar egység: előfutam nélkül alakult ki a mezőny, amelyben Szilvásy Nóra és Szabó Petra, illetve a szegedi Horváth Alexandra és Hagymási Réka képviseli a magyar színeket. Elrajtolt a futam. 250 méter megtétele után második és harmadik a hazai egység. A két magyar egység támadja az első lengyel hajót, de az amerikai hajó is tartja a lépést. Szilvásy és Szabó már vezet - csak 250 méter van hátra. Nő a különsbég, érik az újabb hazai arany! de azt nem Szabóék, hanem Horváthék nyerték meg, második a másik magyar hajó.

11.35: már féltávnál a női K1 1000 méteres mezőny tagjai. Medveczky Erika és Bara Alexandra a két magyar. Wagner-Augustin most is az élcsoportban, 250 méterrel a vége előtt harmadik honfitársa, Weber és a lengyel mögött. Az olimpiai első Weber az első, Wagner-Augustin pedig szerzett megint egy érmet - a célfotó dönt az érem színéről.

Kárász Anna exkluzív: - Megfordult a fejemben a verseny előtt, hogy nyerhetünk. Próbáltunk egy tökéletesen felépített pályát menni, amelyen minden úgy alakult, ahogy terveztük. Lélekben és technikában is összejött szinte minden. A második válogatón könnyen lehet, hogy ennél erősebb mezőny jön össze, de ott is azon leszünk, hogy a legjobbat nyújtsuk. Igyekszünk tanulni, minden eseményt felhasználni a tapasztalatszerzésre, ezért jó, hogy elindulhattunk a világkupán, mert ez az egy hét is sokat csiszolt rajtunk.

Kajak-kenu Világkupa: aranyos szegedi hölgyek - GALÉRIA
11.26:  olyan eredményhirdetés következik, amelyben nem leszünk érdekeltek: a férfi K1 1000 méteres számot a német Hoff nyerte, a fehérorosz Jurenia a második, míg harmadik a dán Poulsen.

11.19: C2 1000 méter jön a Vasbányai, Mike (3-as pálya) és a szegedi Szabó Gábor, Forgó Christopher kettőssel, akik Kása Ferenc és Kása Péter tanítványai. Rajt! Kuba vezet, aztán a csehek és a kínaiak mennek mögöttük. 250 méter után negyedik és ötödik a magyar hajó - Kuba megy elöl. A hajrát a cseh hajó vezeti fel, de Vasbányaiék százzal a vége előtt átveszik a vezetést! Sőt nyernek! A harmadik! A fiatal szegedi hajó nyolcadik.

11.12: férfi K2 1000 méter London olimpiai bajnokaival, Dombi Rudolffal és Kökény Rolanddal. De itt van az olimpiai második portugál duó is. Remek a magyar rajt, a kubaiak az egyesen tartják velük a lépést. Első a magyar hajó negyedtávnál. Egy hajó az előnyünk. 500 méternél vezet a magyar hajó! 250 méter van hátra, jönnek az oroszok! Dombiék előnye már csak hat centi... A végére majd egy méterre nő ez a különbség, azaz: megvan a második aranyérem - rajt-cél győzelemmel!

11.05: magyarok lesznek a dobogó tetején: Kárász Anna és Vad Ninetta révén van már egy aranyunk női K2 500 méteren. Ebből következik, hogy ceremónia következik. Az első helyen, a csúcson Kárászék, nem akar szűnni a taps.

10.58: a szegedi Vajda Attila, valamint Varga Dávid a C1 1000 méteres fináléban - no meg az olimpiai címvédő német Brendel. Egy Brendel rendel - Vajdának jó lenne visszavágni neki a londoni vereségért. Nincs az A döntőben a kanadai Oldershaw és Zsukovszkij. Start! 5, 6 és 8 - ezek a pályák érdekesek. Brendelre tapad a két magyar a féltávhoz közeledve. Féltáv: Brendel, Vajda, Varga a sorrend. Vajda közelít. Brendel kapcsol. Vajda újra megindította a kenut. Nagy a csata. Brendel végül megőriz egy fél hajót Vajda előtt, míg Varga visszacsúszott a negyedik helyre. De jó kis meccs volt!

10.51: ekkor startol a férfi K1 1000 méteres A döntő, amelyben Szalai Tamás és Gere Bálint a magyar versenyző, mégpedig a hatos, illetve a 9-es pályán. Nagy név az olimpiai hatodik fehérorosz Jurenia, az olimpiai bronzérmes német Hoff, és az ausztrál Wallace. El is indultak. Hoff fölényesen vezet a féltávhoz közeledve. Ötszáznál negyedik-ötödik Szalai, nyolcadik Gere. Kétszáz van hátra, Hoff tartja az előnyét, a magyarok hátul. Első Hoff, második Jurenia, hetedik Gere, kilencedik Szalai. 

10.45: együtt a női K1 500 méteres trió, irány a dobogó! Előbb Kozák, majd Wagner-Augustin, majd Ruzicsics-Benedek az őket megillető helyen. Nagy taps mindhármuknak.

Kajak-kenu Világkupa: aranyos szegedi hölgyek - GALÉRIA
10.44: eredményhirdetés jön, így hivatalos, hogy Kozák harmadik lett a két férjezett hölgy, Ruzicsics-Benedek és Wagner-Augustin mögött. A közönség létszáma talán már eléri a háromezer főt is. Egyelőre még Kozák nem érkezett meg az eredményhirdetésre. őt várjuk.

10.38: a női K2 500 méteren szegedi érdekeltség: a Dunaújvárosból érkezett Kárász Anna Vad Ninettával a hetes pályán. Orosz, szerb, fehérorosz, lengyel, még egy orosz, ausztrál, új-zélandi és argentin riválisok - az utóbbi hajóban az egykori szegedi Keresztesi Alexandra, aki argentin férje révén indulhat a dél-amerikai ország színeiben. Elindultak! 150 méter után az ötös orosz egység vezet. Féltáv: a magyarok harmadikok. Órisái erővel jönnek fel, már másodikok. Sőt elsők! Szegedi siker rögtön a második döntőben! 

10.33: a női K1 500 A döntőjében Kozák a négyesen, emellett van két német ellenfele (Diezte, és Wagner-Augustin), illetve az immár szerb színekben startoló Ruzicsics-Benedek Dalma. Megérkezett Áder János köztársasági elnök. Elindultak: Kozák nem jól indult, a két német jobban. Féltávnál Kozák negyedik. Kétszáznál Kozák elindul, a németek tartják a lépést. A célban Ruzicsics-Benedek, Kozák és Wagner-Augustin szinte egyszerre ér célba - a célfotó dönthet. Úgy tűnik, Ruzicsics-Benedek nyert, Wagner-Augustin a második, Kozák a harmadik.

 

Üdvözlet a Maty-érről, a kajakos, kenus világkupáról! Az idő parádés, nagyjából kétezer néző várja a délelőtt első A döntőjét, amelyben a kétszeres olimpiai bajnok Kozák Danuta is érdekelt. A 12.02-ig tartó program valamennyi A fináléjában van magyar hajó - akad, ahol a speciális szabályok miatt kettő is.

 

A szombati program 9.25-től a B- és C-döntőkkel kezdődik, az eseményre kilátogat Áder János köztársasági elnök is.

Korábban:

Pénteken délelőtt, az előfutamokból már négy magyar egység, az olimpiai bajnok Dombi Rudolf, Kökény Roland páros (K-2 1000 m), az olimpiai ezüstérmes férfi kajaknégyes, Peking hőse, Vajda Attila (C-1 1000 m), és a Vasbányai Henrik, Mike Róbert(C-2 1000 m) kenupáros is bejutott a fináléba.

A délutáni program során még jó pár egység csatlakozott hozzájuk, ám akadt olyan is, akiknek nem sikerült az A-döntőbe verekednie magát.

Női K-1 500 méteren London kétszeres olimpiai bajnoka, Kozák Danuta magabiztos versenyzéssel lépett feljebb egy szintet, ám csapathajós társának, Fazekas-Zur Krisztinának nem jött össze a döntő.

„Nem tudom, hogy mi történt. Egyszerűen nem ment alattam a hajó. Hogy a betegségem vagy a szembeszél miatt, vagy azért, mert felakadt rá valami…? Ez számomra is kérdés. Erőtlen voltam, és most egy picit csalódott is vagyok" – magyarázta Fazekas-Zur Krisztina, aki szombaton a női négyessel javíthat.

Pénteki nap a Maty-éren. Fotó: Karnok Csaba (képgaléria)

A hétvégi döntők programja. I. sík vízi gyorsasági kajakos, kenus világkupa, Szeged, Maty-ér

A döntők, szombat,
10.33: női K1 500 m, 10.38: női K2 500 m, 10.51: férfi K1 1000 m, 10.58: férfi C1 1000 m, 11.12: férfi K2 1000 m, 11.19: férfi C2 1000 m, 11.33: női K1 1000 m, 11.40: női K2 1000 m, 11.54: férfi K4 1000 m, 12.02: férfi C4 1000 m.

Vasárnap, 10.02: női K4 500 m, 10.07: férfi K1 500 m, 10.12: férfi C1 500 m, 10.24: férfi K1 200 m, 10.29: férfi C1 200 m, 10.34: női K1 200 m, 10.45: férfi K2 200 m, 10.50: férfi C2 200 m, 10.55: női K2 200 m, 11.01: női C1 200 m, 13.20: férfi K2 500 m, 13.25: férfi C2 500 m, 13.30: női C2 500 m, 14.15: férfi C1 5000 m, 14.45: női K1 5000 m, 15.15: férfi K1 5000 m.

 
Női K-2 500 méteren a Kárász Anna, Vad Ninetta kettős középfutamát megnyerve kvalifikált a döntőre. A lányok elárulták, hogy még nincs sok közös edzés mögöttük, de bíznak benne, hogy a két hét múlva esedékes válogatón képesek lesznek meglepetést szerezni. Másik párosunk, Lucz Dóra és Nagy Flóra pedig szombati B-döntőjük után a csapathajós küzdelmekre koncentrálhat.

Férfi K-1 1000 méteren Szalai Tamás nagyszerű versenyzéssel, középfutam-győzelemmel, Gere Bálint pedig a szám világklasszisa, Max Hoff mögött elért második helyével kvalifikált a döntőre, vagyis a királykategóriában mindkét versenyzőnk ott lesz majd a szombati délelőtti fináléban.

Férfi C-1 1000 méteren Varga Dávid középdöntős második helyével csatlakozott Vajda Attilához, ugyanezt a bravúrt azonban nem tudta végrehajtani a Bozsik Gábor, Császár Gergely kettős, amely nyolcadik helyével a B-döntőbe került, így szombaton csak az olimpiai bajnok duót, Dombi Rudolfot és Kökény Rolandot láthatjuk a rajtnál.

Fiataljaink azonban így is képesek voltak bravúros eredményekkel előrukkolni, C-2 1000 méteren Szabó Gábor és Forgó Christopher az egyes pályán diadalmaskodott, így ebben az olimpiai számban két magyar egységért is szoríthatunk majd. Ahogyan női K-1 1000 méteren is, ahol Medveczky Erika második, Bara Alexandra harmadik helyen biztosított magának döntős szereplést.

Fiatal férfi négyesünk, vagyis Noé Bálint, Kovács Attila, Csontos Csaba és Noé Milán számára nem jött össze a nagy siker, a fiúk épphogy lecsúsztak a döntőt érő harmadik helyről.

Szalai Tamás késő délután az 500 egyessel folytatta a menetelést, csapattársával, Dombvári Bencével könnyedén jutottak túl az előfutamokon, majd az esti középfutamban elváltak útjaik: Dombvári futamgyőzelemmel jutott a fináléba, míg Szalai hatodik helye B-döntőt ért.

„Ha jól szerepelek ötszáz egyesben, ráadásul érzésre is jó pályát megyek, az nagyon sokat jelent nekem. De nem árulok el nagy titkot azzal, ha azt mondom, csapathajóban szeretnénk jól szerepelni a két hét múlva esedékes válogatón" – magyarázta Dombvári Bence.


Pénteki nap a Maty-éren. Fotó: Karnok Csaba (képgaléria)
Kenusaink sem okoztak csalódást, Vasbányai Henrik és Mike Róbert most külön-külön (feltöltődve a párosban produkált jó pályával) vágott neki a C-1 500 méternek, amelyben mindketten döntős helyet harcoltak ki – Mike már az előfutamban, Vasbányai középfutama megnyerésével.

„Párom, Tóth Marci sajnos lesérült a hét elején, így Henrik ugrott be helyette. A Világkupa előtt mindössze kétszer edzettünk együtt, és számunkra is meglepő, hogy ilyen jól egymásra hangolódtunk. Nyilván nem mellékes ebben, hogy egyesben is jól megy alattunk a hajó" – magyarázta Mike Róbert.

„Úgy tűnik, jó úton halad a felkészülésem, nagyon rég nem éreztem magam ennyire könnyednek és felszabadultnak" – magyarázta Vasbányai Henrik.

És akkor ejtsünk szót az ötszáz párosokról is. A kajak ketteseknél Kugler Attila és Schenk Áron az A-, a Ceiner Benjámin, Hufnágel Tibor kettős a B-döntőbe jutott, míg kenusainknál a Korisánszky testvérek az előfutamból, addig a fiatal Viola Viktor, Bodonyi András duó a középfutamból verekedte be magát a legjobbak közé. r r

Olvasóink írták

 • 19. Szurkoló 2013. május 15. 17:21
  „Kreatív, őszintén sajnállak.
  Szerinted mennyire vagy hiteles, ha itt fröcsögsz, közben meg "nézed a Maty-érről kigördülű luxusautókat"? Ha ennyire ellene vagy az élsportnak, akkor minek mész ki egy világversenyre, de komolyan?
  Teljesen rosszul állítod be a dolgokat és még publikálod is.

  Miért, az SZKT vezérkarnak milyen autója van? Ügyvédnek, nőgyógyásznak milyen autója van? Azé nem fáj?
  Újszeged xy utcái lakóinak milyen autója, háza van?

  Legyél életrevalóbb, ügyesebb, mint az átlag, vagy nyerj lottó ötöst és akkor neked is lesz zsír verdád, meg házad! Talán oldja majd a frusztrációdat.
  Attól, hogy neked szegényes az életed és nem vagy képes örülni mások sikereinek, attól még igenis sokunknak szereznek örömet többek között a kajak-kenusok. Mindenki előtt nyitva áll a lehetőség, hogy élsportoló legyen! Előtted is! Csak nem mindenki elég tehetséges / elszánt / céltudatos / szorgalmas hozzá.

  Neked tulajdonképpen mi fáj? Hogy más előrrébb tart nálad? A politikai pénzpazarlás, "közbeszerzések", egyéb okosságok nem bökik a csőrödet, csak a sport?
  Itt van mérhető teljesítmény, eredmény, a másik oldalon meg a sok lemondás, távollét a családtól, extrém fizikai és pszichés terhelés...
  Miért fáj az neked, ha ezeknek az embereknek a tévén keresztül szurkolnak mások? Miért rossz az, hogy mosolyt csal az arcunkra egy-egy sportsiker?
  Vegyél részt csak egy heti edzésükön, és utána gondolkodj el egy picit.

  A szokásos szintagmáidat pedig ("dolce vita", holdudvar", blabla) meg kezdem unni, lassan jöhetne már valami új...”
 • 18. kreatív 2013. május 13. 21:25
  „Kedves Vélemény-ütköző Társaim!

  Forrás-hiánnyal küzd az oktatás, egészségügy, a szociális terület, stb. stb. .......ÉBREDJETEK MÁR FÖL !
  ....de nagyobb támogatást kap a látvány - és olimpiai kiemelt sportágak haszonélvező holdudvara!!!!!!!
  IGAZSÁGOS EZ???? ( 51 MILLIÁRD forint ÁLLAMI TÁMOGATÁS. + SZPONZORI ADÓLEÍRÁSOK!!!!!= TÖBB SZÁZMILLIÁRD forint!!!! Jól van ez így????!!!!
  Más.: Nézem a "világkupáról, Maty-érről kigördülő sportolók, sportszervezők luxus autóit! Elgondolkodom: Mivel érdemelték ki ők, akik, még egy perc hasznos, polgári munkát nem végeztek???? Mennyivel értékesebbek ők, mint a gyermekeinket életre tanító pedagógusok????? ( Nem látok az ált. isk. dolgozói parkolójában ilyen autókat! ) Hogy van ez????? Ki válaszolja meg kérdéseimet!”
 • 17. Esovaro 2013. május 13. 13:06
  „Lehet fanyalogni de ez a sportag hoz rendes eredmenyeket vagyis megszolgalja a rajuk koltott kozpenzt. A legeredmenyesebb magyar sport.Es nem tucatnyi ember sportjarol van szo tessek csak lemenni egy edzesnapon a felsotiszapARTI VIZITELEPRE.Es ez csak Szeged.”
 • 16. TUTI 2013. május 13. 10:18
  „kreativ hangjára figyelni kell! :)
  tucatnyi ember sportjáról van szó! :(
  ...nyelik a közpénzt....”
 • 15. ado 2013. május 12. 22:35
  „kreatív! Totál igazad van!!! Sajna,amíg pl:751510(nem bántani, kritizálni akarom öt), addig még simán megél a Sportkirályság. A tudatos időjárás előjelzést figyelve, mégha ingyenes is volt a belépő .(belépővel még ennyien se lettek volna),szánalmas volt ez az egész. A közvetítést az EU tv élőben,megteheti? Felvételről az M1..? na és hol és minek is van a városi Tv...!!Pénzsport nem fog semmi jóra vezetni.Ez a fiatal sportolok élete, ez érthető,igazuk is van,ha tesznek érte..? Ez nem a mi életünk. ez az övéké..A sponzorok is 1-re kevesebben vannak..Ilyen fizetések mellett pl:Pick-Veszprém 2500Ft jegyár..? Mi ez? Vagy milyen rendezési időpont (Veszprén) vasárnap déli 1/2 1!! Még megmerik tenni, mert bolond a nép,de meddig?? Sajna ez már rég nem a sport ize..”
 • 14. roxper 2013. május 12. 22:15
  „13.
  Ő már csak egy ilyen beteg károgó <moderálva>! :(”
 • 13. 751510 2013. május 12. 20:48
  „kreativ

  Kinn voltam, és k_va jó volt. Te meg maradj otthon, és puffogj!”
 • 12. kreatív 2013. május 12. 20:02
  „"A győztesek sportja" !??????
  Kimutatást, kimutatást, pontos anyagi kimutatást! Mennyi közpénzt emésztett ez a gyéren látogatott, csak a magyar média, és széles magyar olimpiai és politikai holdudvar által életben tartott rendezvény ,,,,!!!! ( szállás, transzfer, ingyen belépők, köztársasági elnök fogadás, biztosítás stb. stb. )
  Normális értékrendű ország, város nem rendez hasonló közérdeklődésre számottartó rendezvényt, nem támogat "dolce vita" életét élő, kétes erkölcsületű sportolót ( ld. J.N.D.)!! Csak MI Magyarok. csak Mi Szegediek. ( -és Győriek) vagyunk képesek ilyen pénzpazarlásra !!!! (eközben hájas, puffadt gyermekek, fiatalok chips-et falnak a TV előtt, mert az iskolai és tömegsport-támogatásra csak MORZSÁK maradnak!!!!! (51 MILLIÁRD az élsportra, 380 MILLIÓ tömegsportra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Felháborító!!!!!!!!!!

  Kajak-kenu: KÖZPÉNZFALÓK SPORTJA!!!!!!!!!”
 • 11. Horton 2013. május 12. 18:52
  „Gratulálok!!!!”
 • 10. queenmargareth1 2013. május 12. 17:12
  „:)alig feltűnő Áder úr mögött a fekete zakós napszemcsis figura:)”
 • 9. queenmargareth1 2013. május 12. 16:55
  „na, csak megmutatták!gratulálok!

  Nati most már kicsit tarthat és elkezdhet idegeskedni.”
 • 8. Dr.Evazan 2013. május 12. 15:20
  „Az "aranyos szegedi hölgyek" felírat fölötti képen kimondottan jól mutat Vajda Attila :)”
 • 7. vakanyad 2013. május 12. 12:43
  „Hálá Istennek Janincs nem szerepelt,remélem így is marad.”
 • 6. virág25 2013. május 12. 10:53
  „Volán busz???? Nem találtam az indulási időpontot, felhívtam a 40-s számot, ahol azt sem tudták, hogy van 40 C-s busz. Hosszas tájékozatlanság után, miután megmondtam, hogy van, és hogy miért, megmondta a szegedi diszpécser számát, hívjam azt. Az mondták óra egészkor indul óránként. Azt már nem, hogy 11-13 között nem megy! Köszi!”
 • 5. v.imre 2013. május 12. 08:42
  „Szombat reggeltől du. kettőig kinn voltam. A hangulat, a sokaság, a magyar eredmények mint a korábbi rendezvényeken: kitűnő. És a Volán busz szolgáltatás. Köszönöm!”
 • 4. Dr.Evazan 2013. május 12. 08:15
  „De jó így Janics nélkül ! Akkor lássam, amikor a hátam közepét !”
 • 3. roxper 2013. május 11. 18:42
  „Na pont ezért nem kell nekünk a kfc-ben zabáló natika, hisz van egy szupertehetségünk Kárász Annna személyében! :)))”
 • 2. vmagdi 2013. május 11. 16:55
  „gratulálok mindenkinek a jó eredményekért, nem csak a lányoknak!”
 • 1. queenmargareth1 2013. május 11. 15:37
  „gratula lányok!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megye II.: bajnokot ünnepeltek Szentesen

Bajnok a Szentesi Kinizsi! A Szertár Sportbolt labdarúgó megyei II. osztály aranyát szombati, a… Tovább olvasom