Délmagyar logó

2019. 05. 24. péntek - Eszter, Eliza Még több cikk.

Karlovactól Pozsonyig: 3 kick-box versenyző tizenegy dobogós helyet szerzett

Karlovac (Horvátország) és Pozsony (Szlovákia). Két olyan verseny helyszíne volt a két város, amely fontos felkészülésnek számított 2019 első félévének topviadalai, az innsbrucki Austrian Open és a budapesti világkupa előtt.
A szegedi Combat „D" SC felnőtt sportolói ennek megfelelően komolyan is vették a megmérettetést, és kiváló eredményekkel is térhettek haza. Időrendben először a Karlovac Opent rendezték, amelyen Miklós Alexandra (55 kg) light-contact és kick-light kategóriában is harmadik lett, Nagy Rita (60 kilogrammosként a 65 kilogrammban indult) low-kickben aranyérmet szerzett, míg a férfiaknál Vida Ádám (+94 kg) light-contactban első, kick-lightban második, a Grand Champion kategória kick-light szakágában pedig harmadik helyen végzett.
Aranyérem. Nagy Rita (jobbról) low-kickben győzött. Fotó: Facebook
Aranyérem. Nagy Rita (jobbról) low-kickben győzött. Fotó: Facebook
Következett a pozsonyi verseny, amelyen a felnőttek között az előbb már említett trió indult. Az 55 kilogrammban Miklós Alexandra light-contactban bronzérmet szerzett, míg a 60 kilogrammos mezőnyben Nagy Rita két ezüstéremmel fejezte be a szereplését. A férfiaknál Vida Ádám (+94 kg) két szabályrendszerben is ezüstérmes lett.

Felkészítők: Stricz Richárd, Zsarkó Dániel Péter, Tóth Gábor.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pályán az utánpótlás: kemény mezőnyben is eredményesek voltak a kick-boxosok

Pályán az utánpótlás: kemény mezőnyben is eredményesek voltak a kick-boxosok
Tovább olvasom