Délmagyar logó

2019. 02. 21. csütörtök - Eleonóra 0°C | 11°C Még több cikk.

Kisteleki tornagyőzelem

MTíz évvel ezelőtt, 1997. május 1-jén tragikusan hunyt el a sándorfalviak labdarúgója, Tóth János. Azóta nem múlik el úgy esztendő, hogy emléktorna keretében ne emlékeznének meg róla.
MTíz évvel ezelőtt, 1997. május 1-jén tragikusan hunyt el a sándorfalviak labdarúgója, Tóth János. Azóta nem múlik el úgy esztendő, hogy emléktorna keretében ne emlékeznének meg róla. Egészen mostanáig felnőtt csapatok viaskodtak az emléktornán, most viszont a szervezőbizottság (Széll József, Sebestyén András) jóvoltából az 1996-ban született játékosokból álló utánpótlás-együttesek mérték össze tudásukat.

Végeredmény

A X. Tóth János-emléktorna végeredménye: 1. Kistelek (Szatmári Róbert, Ungi Máté, Tóth Roland, Mendebaba Szásá, Szentes-Bíró Tamás, Szélpál Norbert, Lévai Norbert, Zsótér Donát, Fodor Dániel, edző: Czeigersmidt Roland), 2. Szarvas, 3. Sándorfalva, 4. Déli Apró-Rendőr TE, 5. Szentes. Különdíjasok, legjobb kapus: Sáringer Zalán (Sándorfalva); legjobb sándorfalvi mezőnyjátékos: Papp Dorina; gólkirály: Szélpál Norbert (Kistelek). A díjakat Tóth János családja adta át.

Az egyperces gyászszünettel kezdődött viadalt Kakas Béla, Sándorfalva polgármestere nyitotta meg. A remekül szervezett és lebonyolított ötcsapatos tornát a Tisza Volán SC néhány kölcsönjátékosával kiálló Kistelek gárdája nyerte a Szarvas előtt, amely csak jobb gólkülönbségével előzte meg a házigazdákat.

A felnőtt futball (inkább öregfiúk) sem lett száműzve: Tóth János egykori csapattársaiból összeállított Sándorfalva a 2–2-re végződött Szentes elleni mérkőzést büntetőkkel nyerte meg. A díjátadás utáni „harmadik félidőben" a résztvevők, gyerekek és felnőttek, azok, akik jobb eredményre számítottak, a bográcsfőzőverseny dobogósainak pörköltjével vigasztalódtak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csak saját magával törődik Janics Natasa

Janics Natasa keményen edz. Nagyon keményen. Egyelőre még mindig a Démász-Szegedi VE kenusaival. A… Tovább olvasom