Délmagyar logó

2019. 02. 16. szombat - Julianna, Lilla -2°C | 10°C Még több cikk.

Kivált a cselgáncs

Rendkívüli közgyűlést tartott a napokban a Szegedi VSE. A legmagasabb fórumon az a döntés született, hogy a klub megszünteti a cselgáncsszakosztályát.
Már hosszú ideje folyik a vita a Szegedi VSE-ben arról, hogy a magas költségek miatt meg kellene szüntetni a cselgáncsszakosztályt, amelyet annak idején úgy fogadott be a vasutas klub. Ilyen döntést azonban csak a legmagasabb fórum, a közgyűlés hozhat. Ezt tartották meg a napokban, s az ott született döntésről Szokol Lajos elnökségi tag, a tájékozódásifutó-szakosztály vezetője tájékoztatta lapunkat:

– A rendkívüli közgyűlésükön egyetlen napirendi pont szerepelt, a cselgáncsszakosztály jövőjének kérdése. A szavazás érdekes eredmény hozott, amellett, hogy a többség a dzsúdósok megszüntetése mellett döntött, de még saját maguk is tartózkodtak a véleménynyilvánítástól. A jelen lévők legnagyobb örömére nem haraggal váltunk el egymástól. A cselgáncsosok megerősítették, hogy szeretnék ha az SZVSE jogutódjaként működhetnének. Mi pedig felajánlottuk nekik a Szegedi VSE szabadtéri létesítményeit.

Így a Kossuth Lajos sugárúti sportklub ezután négy, atlétika-, birkózó-, labdarúgó- és tájékozódásifutó-szakosztályt működtet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Dupla Első Beton-öröm

Telt ház előtt fejeződött be az újszegedi sportcsarnokban lapunk a Szeged Városi Sportigazgatóság… Tovább olvasom