Délmagyar logó

2019. 05. 25. szombat - Orbán Még több cikk.

Komlósi Péter háznézőben

– Szeretnék kicsit megnyugodni, olyan dolgokra is időt szánni, amelyekre eddig nem volt lehetőségem – mondta Komlósi Péter LEN-kupa- győztes vízilabdás, aki januárban ideiglenesen visszavonult a profi sporttól. Jelenleg szülővárosában, Szentesen keres házat magának.
– Az ígéretek nem minden esetben teljesültek, és több más szempont is közrejátszott abban, hogy a távozás mellett döntöttem. Nem haraggal váltam el a Debrecentől, ezúton is sok sikert kívánok az új vezetőség munkájához – mondta tegnap lapunknak Komlósi Péter. A szentesi születésű 35 éves vízilabdás Debrecenben kezdte meg az idényt, ám januárban bejelentette visszavonulását.

– Egyelőre ideiglenesen hagytam abba a pólót. Már januárban is keresett öt csapat, és azóta is kapok ajánlatokat, ám csak a nyáron döntöm el, hogy folytatom-e a profi pályafutásomat. 28 évet töltöttem el a sportágban, lehet, hogy még visszatérek, de most azt érzem, elég volt. Szeretnék kicsit megnyugodni, olyan dolgokra is időt szánni, amelyekre eddig nem volt lehetőségem – fogalmazott.Komlósi Péter
Születési hely: Szentes.
Születési idő: 1977. július 21.
Magasság: 196 cm.
Testsúly: 103 kg.
Csapatai: Szentesi VK, Ferencváros, Olympic Nice (francia), Natation (francia), Szeged Beton, Szolnoki Dózsa, Debrecen.
Eredményei: LEN-kupa-győztes (Szeged, 2009), 3-szoros francia bajnok, 3-szoros magyar bajnoki bronzérmes, magyar szuperkupagyőztes, francia kupagyőztes. 
És hogy mik ezek a dolgok?
– Jelenleg éppen Szentesen vagyok, házakat nézek. Nem biztos, hogy veszek, de szeretnék végre egy bázist, ahová hazajárhatok. 23 éves koromban költöztem el a városból, jó lenne megtapasztalni, milyen is itt élni. Éppen a súlypontáthelyezésnél tartok. Azt tervezem, hogy sokkal több időt szánok a gitározásra, dobolásra, mint eddig – van is egy társaság Szentesen, akikkel kötetlenül szoktunk zenélni. Emellett nagy szerelmem a Tisza, szeretnék egy nyaralót bérelni a parton, rendszeresen sétálni, és ha jobb lesz az idő, úszni is benne – mondta.

Komlósi Péter már tervezi a civil életét. A pedagógia szakot végzett, edzői papírral is rendelkező pólós egy sportosztályban tartott már előadást, ám hogy mihez kezd majd hosszú távon, azt még nem árulta el. – Több célom is van az életben, amelyekről egyelőre nem szeretnék beszélni, ám abban biztos vagyok, hogy elérem majd ezeket – tette hozzá Komlósi.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jegyek a Kielce ellen

Személyesen szerdán, csütörtökön és pénteken, 15 órától 18.30-ig lehet jegyet vásárolni a Pick… Tovább olvasom