Délmagyar logó

2019. 01. 18. péntek - Piroska 2°C | 7°C Még több cikk.

Krivokapics: menni vagy maradni?

Kézilabda - Három játékossal, Laluskával, Herberttel és Vadkertivel megegyezett a Pick Szeged kézilabdacsapata a folytatásról, míg Krivokapiccsal egyelőre még nem.
Ilyen is régen fordult elő, hogy a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a fővárosban tartsa idénynyitó sajtótájékoztatóját. Az apropót az adta, hogy a Hyundai járművek magyarországi importőre, a Hyundai Holding Hungary újabb egyéves megállapodást kötött a klubbal.

– Ez a mostani gazdasági helyzetben mindenképpen nagy dolog – foglalta össze a szerződés aláírását Ujhelyi István, a klub társadalmi elnöke. – Nem könnyű a mai világban megtartani a szponzorokat, ezért nagy köszönet a Hyundai Holding Hungarynak.

Lele Ambrusnak, a Pick Szeged ügyvezetőjének valamelyest simultak már a ráncai. A fővárosba utazás előtt eldőlt, hogy Herbert Gáborral és Vadkerti Attilával sikerült a megállapodás, a két válogatott játékos marad a kétszeres magyar bajnok játékosa. Laluska Balázs is egyre közelebb áll a módosított szerződés aláírásához, még néhány finomítás hiányzik csak belőle.

Laluska Balázs (balról), Herbert Gábor, Luka Zvizej, Vadkerti Attila és Katzirz Dávid az új Hyundai autókkal. Fotó: Süli Róbert
Laluska Balázs (balról), Herbert Gábor, Luka Zvizej, Vadkerti Attila és Katzirz Dávid az új Hyundai autókkal. Fotó: Süli Róbert

– Szerintem minden rendben lesz – mondta Laluska, miközben az új Hyundai autóba ült.

Milorad Krivokapics egyelőre hajthatatlan. A magyar állampolgársággal rendelkező, zentai születésű kézilabdás nem hajlandó engedni a fizetéséből, ragaszkodik a szerződésben foglaltakhoz. A Pick Szeged költségvetése viszont jóval szerényebb, mint az előző szezonban, így a jobbátlövő igényeit nem tudják teljesíteni. Krivokapics sorsa a héten biztos, hogy eldől. Az sem elképzelhetetlen, hogy csapatot vált, bár a mai gazdasági helyzetben nem kapkodnak az extragázsit igénylő kézilabdásokért.

Szerdán kilenc órakor lesz az első tréning. Az új szerzemény, az MKB Veszprémtől kölcsönkapott Liszkai Szilveszter tegnap megérkezett Szegedre, így már ő is ott lesz a Matics-Avar duó első foglalkozásán.

– Nálunk nem szokás az avatás – nyilatkozta Herbert Gábor, aki a sajtótájékoztató szakértője volt, hiszen ő tartott egy kisebb beszédet a Hyundai autókról –, egy biztos, hogy nem kell bemutatkoznia Liszkainak, akit nagyon jól ismerünk, és biztos, hogy nagy hasznára lesz csapatunknak.

Olvasóink írták

 • 9. TUTI 2009. július 16. 10:50
  „FEl kell jelenteni a szemeteket!! DE az mondjatok mar Krivo marad vagy nem???”
 • 8. gacsi 2009. július 15. 21:41
  „Jön a "redbull", Rutenka, Karabatic,Vori! A faszoknak Maybach a hjundáj helyett! Szép új világ, szép jövő, természetesen mindez közbeszerzési eljárás keretei között. Valaki" közbe szerez"”
 • 7. Gollam 2009. július 15. 20:38
  „Persze, hogy kisebb lett a csapat költségvetése, hiszen a félisten P. úr ( kinek élete értelme a szegedi kézilabda -- bár jobban tenné ha elhúzna a fenébe!!! --) építkezni kezdett Újszeged nyomortelepén, kipakolva csak alapozásért! 25 millió magyar forintot. Jövő héttől árulják a bérleteket "fanok"!!!”
 • 6. Gollam 2009. július 15. 20:31
  „Mért az asszonyát fikázzátok??? Ő választotta, az ő keresztje... Amúgy meg kellőkép elégedett lehet az urával, aki havonta hazagörget 3 milkát a semmiért a semmiből. Ja, bocs. A lelkes drukkerek, s városlakók pénzéből!!!”
 • 5. TUTI 2009. július 15. 19:21
  „Emberek! NE kapkodjunk! BAr Furcsany is aszonta oregecskedoket le kell cserelni,
  de aztan a vegen ot csereltek le! ;):D Gondoljatok bele!!
  Kell ket ember j2 -ben is! Krivo meg mindig a legjobb messze az elerheto piacon!
  De, nem mondom Carmen lelephet!
  HAJRA PICK!!! MAGYAROK! ES HAJRA GYONYORUSZEP NOK!! Oregecskek is!”
 • 4. garbon 2009. július 15. 14:24
  „Krivót már rég el kellett volna küldeni a picsába olyan roszz a játéka, ha menni akar engedjék hadd menjen.”
 • 3. llw11 2009. július 15. 13:07
  „Krivo azért nem rossz, de Karmen, a feleség...na az menjen...anélkül a férfi is szárnyakat kapna, most mondom.
  terror alatt nem lehet jól játszani!!!”
 • 2. zehn 2009. július 15. 11:13
  „Kedves Krivo! Inkább menni, jó messzire!”
 • 1. pick75 2009. július 15. 09:50
  „Krivot kellett volna elhajtani,és Petreát megtartani!Megint egy baki a vezetőségtöl!Ha menni akar menjen!Hajrá PICK!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A triatlonosok következnek

Triatlon - A gyaloglás, kerékpározás és úszás után most a három sportág „egyvelege" következik a KM túra 2009 versenysorozatban. Tovább olvasom