Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

Legjobb csapat: HNKC és Kosársuli

A hagyományos vásárhelyi sportnapon ismét minden korosztály legjobbjait, egyéni sportolókat, csapatokat, testnevelőket és edzőket jutalmaztak a városháza dísztermében.
Risztov Éva gratulál és átadja a díszes serleget a női kézilabdacsapatnak DM/DV-fotó
Zsúfolásig megtelt a vásárhelyi polgármesteri hivatal díszterme: ünnepeltekkel és ünneplőkkel. A Himnusz és a köszöntők után következhetett a „díjeső", és az elismerések átadásában aktív szerepet vállalt a város egyik legnagyobb büszkesége, az esemény díszvendége, Risztov Éva.

Először a Jó sportoló – jó tanuló kategória díjazottjai (alsó és felső tagozatosok, középiskolások, valamint főiskolások és egyetemisták) vehették át jutalmukat. Majd következhettek az Év sportolói, utánpótlás lány: Mihucz Bernadett (HNKC, kézilabda), utánpótlás fiú: Herczeg András (Hódtáv SC, úszó), felnőtt nők: Sallai Ágnes (Hódtáv SC, úszó), felnőtt férfiak: Drahos Gábor (Bodrogi Bau-Vásárhelyi Kosársuli, kosárlabda),
Akikre büszkék

Újabb öt kiválósággal bővült a Hódtói Sportcsarnokban lévő Akikre büszkék vagyunk sportfal Vásárhelyen. A következők neve került fel a táblára: Boros Gábor (úszó), Kirsner Erika (kézilabdás), Oskovicsné Mile Ibolya (taekwon-do), Risztov Éva (úszó), Törökné Zsótér Judit (lövész, számszeríjász).  
szenior nők: Igaz Katalin (HPLE, sportlövész), Boros Gábor (HSÚVC, úszó), női csapat: HNKC SE (kézilabda), férficsapat: Bodrogi Bau-Vásárhelyi Kosársuli (kosárlabda). A kiváló eredmények elérésében – természetesen – jelentős szerepet játszottak a testnevelők és az edzők, közülük tízet-tízet jutalmaztak a sportnapon.

A különdíjak átadása (a bajnok Hód TC teniszcsapata is ilyet kapott) után következhetett a nap fénypontja, az Akikre büszkék vagyunk kategória kiválasztottjainak a megsüvegelése. Ők mindig olyan egyéniségek, akik pályafutásukkal öregbítették Vásárhely hírnevét és örökre beírták nevüket a város sporttörténetébe. Ebben az évben öt ilyen klasszist találtak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lehiggadt, gólerőssé vált

Nenad Vukanics az elmúlt nyáron igazolt a Szeged Beton VE férfi vízilabdacsapatába. Az ősszel még… Tovább olvasom