Délmagyar logó

2019. 03. 22. péntek - Beáta, Izolda 1°C | 17°C Még több cikk.

Lezárult a tornára nevezés

Lezárult lapunk és a Szeged Városi Sportigazgatóság szervezésében rendezendő Kék Mókus-kupa kispályás labdarúgótorna nevezési határideje. Az eseményre összesen 45 csapat jelentkezett, holnap pedig már megtartják a sorsolást is.
Igaza van azoknak, akik azt tartják: a szegedi Kék Mókus-kupa kispályás labdarúgótorna a régió egyik legnépszerűbb tornája. Az esemény a hét végén kezdődik, a nevezési határidő lejártával pedig összegezhetjük, hogy a tornára két korosztályban összesen negyvenöt együttes jelentkezett. A nyílt kategóriában az előzetesen tervezett 32 gárda ugyan nem jött össze, de ehhez a létszámhoz mindössze kettő hiányzott. Itt tehát harminc együttes nevezett, míg az öregfiúk mezőnye – 15 gárda – öttel felülmúlta a tervezettet. A viadalon egyébként indul csapat Makóról, Hódmezővásárhelyről, Kiszomborról, Magyarcsanádról, vagy például Bordányból is, azaz a megye egész területét megmozgatta a felhívás.
Az esemény sorsolását holnap 17 órakor a szegedi Gól büfében tartják. Nagyon fontos, hogy ekkor le kell adnia a csapatvezetőknek azt a maximum 15 fős játékos névsort, amelyből aztán a torna alatt válogathatnak.

A nyílt kategória elsője a Kósa Zsigmond-vándorserleg mellett 150 ezer, másodikja 70 ezer forintot nyer, de a vigaszág – a 9–16. helyezettek legjobbja – is 40 ezer forinttal gazdagodik. Az öregfiúknál csak a végső győztes kasszíroz, mégpedig 60 ezer forintot.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zenére izzadt a válogatott

A héten már Szegeden, az esemény helyszínén készül a magyar kick-box-válogatott a jövő szerdától… Tovább olvasom