Délmagyar logó

2019. 02. 21. csütörtök - Eleonóra 0°C | 12°C Még több cikk.

Ma a Mórahalom, vasárnap a HFC játszik

A labdarúgó NB III Közép csoportjában a tizennegyedik forduló következik. A Mórahalom ma 13 órakor a Pénzügyőr vendége lesz, a Hódmezővásárhelyi FC vasárnap 13.30- kor a Szekszárdot fogadja.
Az ötödik helyen áll és négymeccses győzelmi sorozatban van a Hódmezővásárhelyi FC, és ezt szeretné folytatni, de...

– Masszív Szekszárd érkezik hozzánk, amelyhez Komlóról csatlakozott az idény előtt az edző és sok játékos – nyilatkozta Major László, a HFC edzője. – Visszaállnak, kontráznak, így felállt védelem ellen nagyon nehéz dolgunk lesz, komoly feladat előtt állunk, hogy feltörjük. Hosszú még a bajnokság, de most rendben van a csapat. Fábián Imrén kívül mindenki tettre kész, verseny van a kezdőbe kerülésért.

A 12. helyen áll az NB III Közép csoportjában a Mórahalom – a bent maradásért harcoló csapat ilyen kedvező pozícióban még egyszer sem volt az őszi idényben.

– Most jól néz ki a tabella, ám mivel idegenben  csak egyetlen pontot szereztünk, és a Pénzügyőr komoly csapat,  bravúr kellene, hogy a helyezésünket megőrizzük – mondta Vojnics-Zelics Szása, a Mórahalom egyik edzője.

– A fővárosi fegyelmezett csapat, amely támadásból gyorsan visszazár a saját kapuja elé, és sok szabálytalanságot elkövetve agresszíven játszik. Nagyjából így képzelem el én is a jövőben és az NB III-ban a saját csapatunkat is.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vízilabda: minitorna Szentesen és Szegeden

Vízilabda: minitorna Szentesen és Szegeden
Szombaton ezúttal nem bajnoki mérkőzést játszik a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem és a Hungerit-Szentes. Tovább olvasom