Sport

2013.09.07. 22:17

Magyar-észt: többen kihagyták a szombati edzést

Már a keddi, észtek elleni világbajnoki selejtezőre készül a magyar labdarúgó-válogatott, Egervári Sándor szövetségi kapitány dolgát nehezíti, hogy több játékosa sérült.

MTI

Az mlsz.hu beszámolója szerint a pénteki, 3-0-s román sikerrel zárult bukaresti vb-selejtező után, szombat hajnali fél 3-kor érkezett meg a csapat a telki edzőtáborba. A szombati edzést öten is kénytelenek voltak kihagyni: a Romániában lecserélt [namelink name="Varga József"] és [namelink name="Koman Vladimir"] - akik orvosi vizsgálattal indították a napot -, valamint a fájdalomra panaszkodó [namelink name="Dzsudzsák Balázs"] és [namelink name="Vanczák Vilmos"].

[namelink name=" Korcsmár Zsolt"] ugyancsak sérült, de mivel Bukarestben begyűjtötte a második sárga lapját, ezért az észtek ellen eltiltás miatt amúgy sem számíthat rá [namelink name="Egervári Sándor"], akinek három nap alatt kell felráznia a játékosokat a romániai kudarc okozta levertségből.

A magyar csapat kedden 20.30-tól a Puskás Ferenc Stadionban fogadja a pénteken Hollandiával 2-2-t játszott észt együttest.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!