Sport

2019.03.11. 12:56

Magyar Kupa - Ferencváros-Vidi rangadó a negyeddöntőben

A két favorit legutóbb december közepén mérkőzött meg egymással, a fehérváriak akkor házigazdaként parázs összecsapáson 2-1-re legyőzték a ferencvárosiakat.

A bajnokságban éllovas Ferencváros a második helyezett MOL Vidit fogadja szerdán a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének első felvonásán.


A két favorit legutóbb december közepén mérkőzött meg egymással, a fehérváriak akkor házigazdaként parázs összecsapáson 2-1-re legyőzték a ferencvárosiakat. Azt megelőzően szeptember elején, a Groupama Arénában 2-2-re végeztek.

    

A Ferencváros tavaszi formája meggyőző, az elmúlt fordulókban pedig kifejezetten lendületesen és gólerősen játszott a fővárosi csapat. Ez nem mondható el a fehérváriakról, akik házigazdaként egy góllal bizonyultak csak jobbnak a sereghajtó Haladásnál (1-0) és az ugyancsak kiesés elkerüléséért küzdő Kisvárdánál (2-1), míg legutóbb Pakson 2-2-es döntetlent játszottak.

    

Az M4 Sport kedden a Debrecen-Mezőkövesd, szerdán pedig a Ferencváros-MOL Vidi mérkőzést adja élőben.

Magyar Kupa, negyeddöntő, 1. mérkőzések:

kedd:

Debreceni VSC-Mezőkövesd Zsóry FC 18.00


szerda:

Budaörsi SC (NB II)-Budapest Honvéd, Tatabánya 14.30

Puskás Akadémia FC-Soroksár SC (NB II) 15.00

Ferencvárosi TC-MOL Vidi FC 18.00


A párharcok visszavágóit április 3-án rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!