Délmagyar logó

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

Malatinszki öt versenyen indult

Kilométerben is jelentős, amennyit egy hónap alatt megtett utazás gyanánt Malatinszki Tamás szegedi erősember, hát még ha hozzávesszük, hogy ezalatt ötször indult versenyen.
– Amióta nem beszéltünk, az pedig a szegedi kamionhúzó verseny volt, történt velem egy, s más – fogadott Malatinszki Tamás szegedi erősember. Majd elkezdte sorolni az egy hónap alatt maga mögött hagyott versenysorozatot. A szponzorai, a Vektor és a Fodor Ép. Kft. jóvoltából két magyarkupa-viadalon indult. Először Újkígyóson, majd Debrecenben diadalmaskodott. Ilyen versenyt egyébként Magyarországon minden hónapban rendeznek. A két kupaviadal közben azonban elutazott a szlovákiai Trencsénbe, ahol öt nemzet tizennégy indulója között az ötödik lett.

– Az utolsó versenyszám előtt a második helyen álltam, azonban az előző napi, újkígyósi viadal még az izmaimban volt, és az utolsó feladat végrehajtására elfáradtam – magyarázta a szegedi erősember ötödik helyének az okát.

A szlovákiai Kassán egy nemzetközi mezőny résztvevője volt a tavalyi magyar bajnok. Elmondása szerint ezen is rangos volt a mezőny, azonban sokkal pihentebben állt rajthoz, így a második helyen végzett. Következett a debreceni verseny, és a cívisvárosban a negyedik helyet szerezte meg. Hogy miért, ennek is van magyarázata:

– Ez volt egy hónapon belül az ötödik versenyem. A sok utazás, a sok erőpróba kissé elfárasztott.

Malatinszki Tamást már meghívták a nagy brnói csatára, de lehet, hogy a szövetség nem neki szavaz bizalmat azzal az indokkal, hogy a többi versenyzőnek is kell a nemzetközi tapasztalat.

– Az viszont biztos, hogy november 15-én résztvevője leszek a budapesti Fitt-parádé keretében megrendezendő, fedettpályás erősember-bajnokságnak. Úgy tervezem, hogy ezzel az idén be is fejezem a versenyzést. De nem állok le, hiszen megkezdem a felkészülést a jövő évi küzdelmekre – mondta.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Második vonal

A második vonalban küzdő Csongrád megyei klubok közül mindössze a két szegedi asztalitenisz-csapat… Tovább olvasom