Délmagyar logó

2019. 01. 18. péntek - Piroska 2°C | 7°C Még több cikk.

Már nem Bakó Botond az SZKKSE edzője

Másfél év után távozik a PC Trade Szeged KKSE női kézilabda-csapatától Bakó Botond: a tréner élvonalbeli ajánlatot kapott.
Ahogy a klub a Facebook-oldalán fogalmaz: néhány nappal ezelőtt a gárda vezetőedzője, Bakó Botond jelezte, hogy megkereste a férfi NB I-ben szereplő Orosháza együttese, és Buday Dániel örökségét a szegediek trénere veheti át, feladata pedig az lesz, hogy bent tartsa az orosházi csapatot az élvonalban.

- „Botond korrekten elmondta, hogy milyen ajánlatot kapott és miért szeretné elvállalni. Tudom, hogy kötődik Orosházához, így érthető, ha ilyen esetben a szívére hallgat. Nem szerettünk volna akadályt gördíteni az útjába –mégiscsak egy élvonalbeli klub kereste meg-, így nehéz szívvel elengedjük és közös megegyezéssel felbontottuk a szerződését. Nehezen válunk el tőle, mert nagyszerű munkát végzett az elmúlt másfél évben. Azt szeretném leszögezni, hogy célunk nem változott, meg szeretnénk nyerni a bajnokságot. A céljaink eléréséhez keresünk most új szakembert. - mondta Vadkerti Attila, a PC Trade Szeged KKSE stratégiai igazgatója.

Bakó Botond hozzátette, kötődik Orosházához, hiszen a városban kezdte el az edzői pályafutását, és ott is érte el első sikereit. - ehéz helyzetben vannak és azt is tudtam, hogy edzőt keresnek, így nem mondhattam nemet a megkeresésre. Köszönöm, hogy Szegedről elengedtek és biztos vagyok benne, hogy sikerül elérni a kitűzött célt egy új szakemberrel is. - fogalmazott a tréner.

A női NB I/B Keleti csoportjában második helyen álló PC Trade Szeged KKSE napokon belül megnevezi új vezetőedzőjét, aki február negyedikén, a Szentendre ellen debütálhat a csapat kispadján.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sportcentrum viseli José Manuel Sierra nevét

Sportcentrum viseli José Manuel Sierra nevét
Idén 48. alkalommal rendeztük meg Az év sportolója díjátadó gálánkat, az ország legpatinásabb megyei eseményén húsz üvegtrófeát osztottunk ki. Tovább olvasom