Délmagyar logó

2019. 02. 19. kedd - Zsuzsanna -3°C | 13°C Még több cikk.

Mario Sostaric, a MOL-PICK játékosa remek évet zár

Mario Sostaric, a MOL-PICK játékosa remek évet zár
Csodálatos évet zár a napokban Mario Sostaric, a MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapatának szlovén válogatott jobbszélsője. Megszerezte első bajnoki címét, nyáron eljegyezte párját, Tjasát, és megszületett augusztusban első gyermekük, Ava.
– Ez volt az első karácsony, amelyet már nemcsak a párjával, Tjasával és a családdal, hanem a négy hónapos kisbabájukkal, Avával töltöttek együtt.

– Nagyszerű karácsonyunk volt már így kibővülve. Az egész ünnep Aváról szólt Velenjében, nagyon boldog volt a család, hogy együtt tudtunk lenni. Ennek az évnek a legszebb ajándéka egyértelműen a kis hercegnőnk, Ava.

– Kiváló éve volt a MOL-PICK Szegednek is. Bajnoki cím májusban, majd nagyszerűen sikerült az őszi szezon. Hogyan értékeli 2018-at sportszempontból?

– Igen, azt hiszem, hogy ez volt az egyik legjobb, ha nem a legjobb év számomra és a családom számára egyaránt. Régóta vártam már rá, hogy bajnok legyek, valamint eljegyeztem a párom, majd augusztusban megérkezett az én pici hercegnőm, Ava.

Szerintem ennél jobb évet nem is kívánhattam volna. Ez az év örökre ott lesz a szívemben, életem végéig. Nagy lépést tettünk előre a bajnokság megnyerésével, és azzal, ahogy kezdtük a szezont az ősszel. Tényleg nagyon jó meccseink voltak, emiatt igazán boldogok lehetünk. 2019-ben viszont meg kell próbálnunk még jobban teljesíteni. Ez a csapat célja, és a sajátom is.

– A szlovén válogatott lemaradt a világbajnokságról, de januárban edzőtáborba vonulnak. Mi a programja az elkövetkezendő napokban?

– Várjuk az újévet. Ez lesz az első alkalom, amióta ismerjük egymást Tjasával, hogy otthon maradunk, mivel Ava még túl kicsi ahhoz, hogy bármerre elmenjünk együtt. Megpróbáljuk jól eltölteni otthon a napot Velenjében, majd január 2-án elutazom a szlovén válogatott edzőtáborába.

Két barátságos mérkőzésünk lesz Franciaország ellen, majd visszatérek Szegedre, hogy felkészüljünk az idény második felére.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bajnok az Amnézia és a Szindikátus

Bajnok az Amnézia és a Szindikátus
Befejeződött az újszegedi Kisstadionban mindkét korosztályban a Török György veterán 2018 őszi kispályás labdarúgó-bajnokság. Tovább olvasom